Neler Yeni

30K HER ŞEY DAHİL SİSTEM

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,570
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Daha dun Vatan'da iki tane mukemmel sistem vardi. Fakat stoklar bitmis. Bence beklemek daha mantikli olur. Tabi ne olacagi belli olmaz size kalmis ama "su an" icin en mantiklilari:
ekipmanlar icin geriye 700TL kaliyor butceyi biraz asma sansi var mi arkadasinin? Eger asamiyorsa mecburen sistemden kismamiz gerek.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,570
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Eğer monitör alacaksanız Amazon'un kendi sattığını almanızı öneririm. Bu olabilir;

Gidip gamepower kulaklığa o kadar para vermeyin. 500 daha katın Razer V2X alınız. Mouse güzeldir. Klavye güzeldir.
Mouse kotu bu arada cift tiklama sorunlariyla unlu bir fare. Arkadas maksimum cikabilecegi butceyi soylese daha iyi oneriler yapabiliriz aslinda.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Mouse kotu bu arada cift tiklama sorunlariyla unlu bir fare. Arkadas maksimum cikabilecegi butceyi soylese daha iyi oneriler yapabiliriz aslinda.
Kullanana göre değişir o problemler. 2.5 yıl kullandım hiçbir problem görmedim. Daha sonradan ikinci el sattım.

Kerem gök

80+ Silver
rival 3 alma allah aşkına 2 kez aldım ikisi de çift tıklıyor scroll bozuk

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Halit Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullanana göre değişir o problemler. 2.5 yıl kullandım hiçbir problem görmedim. Daha sonradan ikinci el sattım.
mouse klavye kulaklık toplam 4k
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha dun Vatan'da iki tane mukemmel sistem vardi. Fakat stoklar bitmis. Bence beklemek daha mantikli olur. Tabi ne olacagi belli olmaz size kalmis ama "su an" icin en mantiklilari:
ekipmanlar icin geriye 700TL kaliyor butceyi biraz asma sansi var mi arkadasinin? Eger asamiyorsa mecburen sistemden kismamiz gerek.
Yok hocam bu sistemi bende gösterdim bütçesi yetmiyor

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,570
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
mouse klavye kulaklık toplam 4k
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok hocam bu sistemi bende gösterdim bütçesi yetmiyor
Dedigim gibi bence beklesin ama eger beklemeyecekseniz https://www.gaming.gen.tr/urun/3461...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ bunu alsin o zaman. geriye kalan butce ile de monitor ekipman falan hallederiz. Ekipman icin tahminen 3-4K gerekir. @Heimlich arkadasa 4-5K arasi bir monitor onerme sansin var mi hocam? Benim aklimda https://www.laptop.com.tr/urun/4127...c-full-hd-gaming-monitor/?ref=akakce&v=1.11.3 bu var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Halit Çelik
Dedigim gibi bence beklesin ama eger beklemeyecekseniz https://www.gaming.gen.tr/urun/3461...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ bunu alsin o zaman. geriye kalan butce ile de monitor ekipman falan hallederiz. Ekipman icin tahminen 3-4K gerekir. @Heimlich arkadasa 4-5K arasi bir monitor onerme sansin var mi hocam? Benim aklimda https://www.laptop.com.tr/urun/4127...c-full-hd-gaming-monitor/?ref=akakce&v=1.11.3 bu var.
Bu güzelmiş hocam sağol

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,570
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Bu güzelmiş hocam sağol
Monitor ve sistem toplam 26800 ediyor. 3-3.5k ekipman icin kaliyor geriye. Valla mouselardan pek anlamiyorum. Ama digerlerinde oneride bulunabilirim. Yine de arkadasiniza sorma sansiniz var mi? Yani ozel istegi falan var mi? Ornek olarak klavye de tam boy mu istiyor yoksa yuzde 60 falan mi? Birde her ne kadar anlamasamda mouse tutus sekli ve el boyutu neymis onu da sorar misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Halit Çelik
Monitor ve sistem toplam 26800 ediyor. 3-3.5k ekipman icin kaliyor geriye. Valla mouselardan pek anlamiyorum. Ama digerlerinde oneride bulunabilirim. Yine de arkadasiniza sorma sansiniz var mi? Yani ozel istegi falan var mi? Ornek olarak klavye de tam boy mu istiyor yoksa yuzde 60 falan mi? Birde her ne kadar anlamasamda mouse tutus sekli ve el boyutu neymis onu da sorar misiniz?
Klavye yüzde 60 olur mouse içinde çok büyük olmasın yeter

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,548
İsim
Arda Eren Aslan

O hazır sistemi (Ghost V3) 5600 yapıp alabilirsiniz güzel sistem

Monitör olarakta g244f alabilirsiniz

Top Bottom