Neler Yeni

30k laptopa vermek mantıklı mı?

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,169
İsim
Turabi Çelik
Bu kadar yüksek fiyata laptop almak mantıklı mı sizce?
Her oyunu rahat oynatsın programlarda beni üzmesin istiyorum sizce verilir mi yoksa mantıksız mı?

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Bu kadar yüksek fiyata laptop almak mantıklı mı sizce?
Her oyunu rahat oynatsın programlarda beni üzmesin istiyorum sizce verilir mi yoksa mantıksız mı?
iş için kullanacaksan sana getirisi olacaksa neden olmasın ama oyun içinse sadece şu klişe lafı kullanmak istiyorum
kasa al kankii daha ucuza geliyor donanımı daha iyi !!

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,169
İsim
Turabi Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iş için kullanacaksan sana getirisi olacaksa neden olmasın ama oyun içinse sadece şu klişe lafı kullanmak istiyorum
kasa al kankii daha ucuza geliyor donanımı daha iyi !!
Hocam iş için kullanıcam

Sherlockholmes12

80+ Bronze
Ne için kullanacağına ve maddi durumuna bağlı çok fazla işini görmeyecekse oyunda oynamaya akşam almana gerek yok yine aynı şekilde durumun da çok iyi değilse o kadar parayı PC ye harcamaya gerek yok

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Hocam iş için kullanıcam
işim içinse alırım ben açıkçası 30k çok ama işin sana daha çok kazandırıcak ve o laptop yattığı yerden değeri artacak açıkçası upgrade etmek istediğinde satarsın üzerine biraz ekleyip iyisini alırsın böyle devam edebilirsin alınır be
Mesaj otomatik birleştirildi:

işim içinse alırım ben açıkçası 30k çok ama işin sana daha çok kazandırıcak ve o laptop yattığı yerden değeri artacak açıkçası upgrade etmek istediğinde satarsın üzerine biraz ekleyip iyisini alırsın böyle devam edebilirsin alınır be
ama laptop modellerinden anlamam valla bana sorma ne almalıyım diye

Top Bottom