kırık çocuk
80+
- Reaksiyon skoru
- 24
- Bütçe
- 30000
bu model sizce nasıl? farklı önerebileceğiniz modeller varsa bekliyorum
watt değeri düşük olursa ne olurAttığın laptopta ekran kartı watt değeri 45w hocam
![]()
Lenovo LOQ 15ARP9 83JC00CRTR Gaming Laptop
Oyun bilgisayarı dünyasına adım atmaya hazır mısınız? Olağanüstü bir oyun deneyimine açılan kapınız Lenovo LOQ 15ARP9 ile tanışın.www.gaming.gen.tr
Buna bakabilirsin
Ekran kartından tam verimi alamazsın, 4050 45w almak yerine 3050 95w almak tercihim olurdu açıkçasıwatt değeri düşük olursa ne olur
Log modeli sıkıntı. Amd olsa bile sorun yaşama ihtimali var.Ekran kartından tam verimi alamazsın, 4050 45w almak yerine 3050 95w almak tercihim olurdu açıkçası
neden sıkıntı bu arada rica etsem açıklar mısınLog modeli sıkıntı. Amd olsa bile sorun yaşama ihtimali var.
İntel modellerinde özellikle Hx midellerinde anakart yanma voltaj problemleri olmuş. Videolar var. Reditte amd olanlarda daha az ama yaşayan kişilerin yorumları var. Bu riske girmek istemezdim. Çok uygun olur fiyatı belki alınabilir. Çok uygun gibi de gelmedi bananeden sıkıntı bu arada rica etsem açıklar mısın
Sadece 12450hx lerde sorun değil mi hocam, anakart yanma sorununundan bahsediyorsanız tabiLog modeli sıkıntı. Amd olsa bile sorun yaşama ihtimali var.
Reditte amd yaşayan da var bakabilirsiniz. Siz yaşamazsınız ama sonuçta bir risk varsa almak istemezdim. Modeli yazın seri numarasi reditde yaşayan yoksa alınabilir. Yeni modelde hata olsa da hemen çıkmıyorSadece 12450hx lerde sorun değil mi hocam, anakart yanma sorununundan bahsediyorsanız tabi
peki öneriniz var mı? bugün yarın alıcam çünkü bütçe hazırReditte amd yaşayan da var bakabilirsiniz. Siz yaşamazsınız ama sonuçta bir risk varsa almak istemezdim. Modeli yazın seri numarasi reditde yaşayan yoksa alınabilir. Yeni modelde hata olsa da hemen çıkmıyor
dün 32kya Asus tüf 4060 li satmisti Vatan. Forumlarda bakın indirim olursa paylaşılıyorpeki öneriniz var mı? bugün yarın alıcam çünkü bütçe hazır
böyle bir indirim olursa burada paylaşılır değil miindirim bekleyin hocam dün 4060'lı sistem 32'ye düşmüştü vatan'da ama zam da gelebilir size kalmış neyin ne olacağı belli değil ülkede