bir süre daha bekle 5060ti çıkıyor yarin 4000 serileri ucuzlarArkadaşlar max 35k ya çıkabilirim sadece kasa olucak şekilde gaming bu bütçeye alabileceğim en iyi kasa tavsiyelerinizi bekliyorum
Pek sanmıyorum, 4000 çıkalı kaç ay oldu 3000 serisi kartlar hala kazıkbir süre daha bekle 5060ti çıkıyor yarin 4000 serileri ucuzlar
üretimleri durdu çünküPek sanmıyorum, 4000 çıkalı kaç ay oldu 3000 serisi kartlar hala kazık
rtx 3000 serisi veya amd'de 6000 serisini sıfır almanın mantığı yok ki, halen sıfır alınır mı diye konuları açılıyor.Pek sanmıyorum, 4000 çıkalı kaç ay oldu 3000 serisi kartlar hala kazık
rtx 3000 serisi veya amd'de 6000 serisini sıfır almanın mantığı yok ki, halen sıfır alınır mı diye konuları açılıyor.
üretimleri durdu çünkü
Pek sanmıyorum, 4000 çıkalı kaç ay oldu 3000 serisi kartlar hala kazık
Arkadaşlar illaki intel olmasına gerek yok o fiyata max hangi performansı alabilirsem o sistem olsun amd de olur yanibir süre daha bekle 5060ti çıkıyor yarin 4000 serileri ucuzlar
Arkadaşlar illaki intel olmasına gerek yok o fiyata max hangi performansı alabilirsem o sistem olsun amd de olur yani
Kafamda 7500f 7700xt ikilisi var istersen konuşma başlat yardımcı olayımArkadaşlar illaki intel olmasına gerek yok o fiyata max hangi performansı alabilirsem o sistem olsun amd de olur yani
kasa olarak rampage'e ait LOOPY PLUS Beyaz 950W 80 Plus Kumandalı ATX Mid-T Gaming Oyuncu Kasasısını önerebilirim kendim de kullanıyorum oldukça memnunum fiyatı da baya uygun bi bak derimArkadaşlar max 35k ya çıkabilirim sadece kasa olucak şekilde gaming bu bütçeye alabileceğim en iyi kasa tavsiyelerinizi bekliyorum