buna bakabilirsiniz yeni bir marka bu yüzden araştırın derimOyun oynicam monitör lazım çok param yok öyle 244 hz 4k ya ihtiyacım yok zaten 100 hz ips veya va panel olsun yeter öneri verebilirmisiniz?
çok teşekkür ederim monitör indirilebiliyormubuna bakabilirsiniz yeni bir marka bu yüzden araştırın derim
buda 100hz okey demişsiniz ondan buna bakabişlirsiniz 10bit renk olarak iyi baya ama tam 10 bit değil 8 bit+FRC
MSI 21.45" PRO MP225V, Kurumsal Monitör, FHD, 16:9 Flat, VA, 100HZ, 1ms, Adaptive Sync : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI 21.45" PRO MP225V, Kurumsal Monitör, FHD, 16:9 Flat, VA, 100HZ, 1ms, Adaptive Sync : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
bu arada ben sıfır önerdim ikinci elde bakabilrisiniz monitörde pivot özeliği varçok teşekkür ederim monitör indirilebiliyormu
165hz ama 5ms, o yüzden alma onu kral.çok teşekkür ederim monitör indirilebiliyormu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
165 hz çok hoşuma gitti
Fazeon'a hiç bulaşma hocam bu monitör çok daha iyi.
hocam bu ilk attrığın fazeon monitör hakkında bi bilgin varmı ya ofis var da oraya alamya düşünüyorum öyle çok aman aman olmasına gerek yok artı olarak başka 4000 bin e kadar varmı bildiğin iyi bişeylerbuna bakabilirsiniz yeni bir marka bu yüzden araştırın derim
buda 100hz okey demişsiniz ondan buna bakabişlirsiniz 10bit renk olarak iyi baya ama tam 10 bit değil 8 bit+FRC
MSI 21.45" PRO MP225V, Kurumsal Monitör, FHD, 16:9 Flat, VA, 100HZ, 1ms, Adaptive Sync : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI 21.45" PRO MP225V, Kurumsal Monitör, FHD, 16:9 Flat, VA, 100HZ, 1ms, Adaptive Sync : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
1200 daha ekleyebilirsen 24G42E indirimdeydiOyun oynicam monitör lazım çok param yok öyle 244 hz 4k ya ihtiyacım yok zaten 100 hz ips veya va panel olsun yeter öneri verebilirmisiniz?