hocam 31k bütçeye 3070 biraz az geldi sanki 3080 görmüştüm alıcağım zaman stogu bittiITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.comMesaj otomatik birleştirildi:
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
https://pckolik.com/urun/tron-pch-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-3070ti/ yükseltmeler yapıp sıvı soğutmada eklerseniz güzel bir sistem olur31k bütçem var ne eksik ne fazla hazır sistem arıyorum nvidia tabanlı tsk ederm
31K çok arada bir bütçe hocam düzgün bir şey bulunamıyor. Bütçe biraz artarsa 13400F- 4070TI ya da 7900XT toplarsınızadam akıllı sistemler yok galiba piyasada
eskiden mesela bol bol vardı para elime geçeli 2 gün oluyo ondan önce sık sık bakardım şimdi hiç sistem yok31K çok arada bir bütçe hocam düzgün bir şey bulunamıyor. Bütçe biraz artarsa 13400F- 4070TI ya da 7900XT toplarsınız
Dönemsel dalgalanmalar?? Tr piyasası işte….eskiden mesela bol bol vardı para elime geçeli 2 gün oluyo ondan önce sık sık bakardım şimdi hiç sistem yok
kanka kartı ikinci el almak istersden tertemiz sistem kurarsın31k bütçem var ne eksik ne fazla hazır sistem arıyorum nvidia tabanlı tsk ederm
ikinci el aslında düşünülebilir ama güvenmiyorum işte hocam şimdi şansıma bozuk kart gelirse uğraşmak istemiyorumkanka kartı ikinci el almak istersden tertemiz sistem kurarsın
depremden kaynaklı dicemde deprem olduktan 2 hafta sonra bile vardı sistem aradan 1 hafta geçti tüm sitelerde stoklar yok hep 3060 doldurmuslar agzıma kadar 3060 dolduDönemsel dalgalanmalar?? Tr piyasası işte….
kanka sıfır için bakayım biikinci el aslında düşünülebilir ama güvenmiyorum işte hocam şimdi şansıma bozuk kart gelirse uğraşmak istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
depremden kaynaklı dicemde deprem olduktan 2 hafta sonra bile vardı sistem aradan 1 hafta geçti tüm sitelerde stoklar yok hep 3060 doldurmuslar agzıma kadar 3060 doldu