şansıma tükürim şunu 2 hafta önce getirseydiniz ya ,fiyat mükemmel bu arada beklemezdim bu kadar indirim
Aynen öyle ama benim üzüldüğüm kısım şu,2 hafta önce b580 sisteme 28ktl verdim,bu sistem o zaman çıkmış olsaydı üstüne 4-5 koyar bunu alırdim,ama b580ede şükür seviyorum kartımı.evet bencede güzel sistem alanlara hayırlı olsun
Ddr5 r5 7600 çıkmıyor genelde bu fiyattab650 anakart ile 450 tl farkla tek tek hesapladım. Fiyat mükemmel falan değil.
Orası doğru33k para vericem a serisi anakart kullanıcam.
Net söylüyorum aLınmaz, kafana göre kendin de bu fiyatlara toplarsın.Ddr5 r5 7600 çıkmıyor genelde bu fiyatta
Mesaj otomatik birleştirildi:
Orası doğru
Aşağı yukarı 34kya falan toplanabiliyormus aslında b serisi anakart ileNet söylüyorum aLınmaz, kafana göre kendin de bu fiyatlara toplarsın.
7600 yerine 7500f kullanırsın hem daha ucuza gelir.
Sistem ciddi kötüymüş bu arada powerboost kasa psu neAşağı yukarı 34kya falan toplanabiliyormus aslında b serisi anakart ile
9070xt diye okudum açlık kafaya vurdu sanırım bi an yükseldim sonra geri indim (imkansız oldugunu biliyorum) eeh normal bi sistem kasa falan çok sarmadı bide psuya falan ayar çekilerek birde anakarta yükseltme yapılarak alınabilir
"fiyay mükemmel" piyasadan haberin yok galiba ? İndirim yok burada.şansıma tükürim şunu 2 hafta önce getirseydiniz ya ,fiyat mükemmel bu arada beklemezdim bu kadar indirim
başta dikkatli bakmadım sonradan yazdıklarıma baksan anlarsın zaten"fiyay mükemmel" piyasadan haberin yok galiba ? İndirim yok burada.