ram 4 gb'ın altındaysa 32 bit kur . Aksi taktirde sorun yaşarsınBilgisayarım Windows 7 32 bit Ben Windows 8.1 64 Bit Geçmek İstiyorum Bunun İçin Microsoft tan İso Dosyasını İndirdim USB İle Win 8.1 64 Bit Kurulumunu Yapabilirmiyim Sıkıntı Yaşarmıyım (64 Bit Destekliyor İşlemcim)
Ram 4gb üstü olursa kurabilirmiyim pekiram 4 gb'ın altındaysa 32 bit kur . Aksi taktirde sorun yaşarsın
Aynı bilgisayarda bir kaç sene önce 64 bit kullanıyordum sorun yaşamadım yine yaşayacağımı sanmıyorum.ram 4 gb'ın altındaysa 32 bit kur . Aksi taktirde sorun yaşarsın
Arkadaşın dediği gibi 4 gb ram altı 32 bit tabi bu illa 32 bit yap anlamını taşımaz .. Bunu söyleme sebebi sen 64 bit kurarsan ve de ram 4gb altı ise gelen güncellemelerle birlikte performans kaybı yaşarsın. Günümüzde zaten çoğu pc artık 64 bitte çalışıyor. Artık 32 bit desteği bitti desem yanlış olmaz.Ram 4gb üstü olursa kurabilirmiyim peki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynı bilgisayarda bir kaç sene önce 64 bit kullanıyordum sorun yaşamadım yine yaşayacağımı sanmıyorum.
Pek bilgim yok ram ile ilgili ddr3 ü açarmısın bana nasıl anlayabilirim DDR kaç olduğunuddr3 mü aradığın ram bende köşede bir sürü var bir tane hediye ediyim boş slot var mı anakartında
Peki USB ile 64 bit e yükseltebilirmiyimArkadaşın dediği gibi 4 gb ram altı 32 bit tabi bu illa 32 bit yap anlamını taşımaz .. Bunu söyleme sebebi sen 64 bit kurarsan ve de ram 4gb altı ise gelen güncellemelerle birlikte performans kaybı yaşarsın. Günümüzde zaten çoğu pc artık 64 bitte çalışıyor. Artık 32 bit desteği bitti desem yanlış olmaz.
Peki USB ile 64 bit e yükseltebilirmiyimArkadaşın dediği gibi 4 gb ram altı 32 bit tabi bu illa 32 bit yap anlamını taşımaz .. Bunu söyleme sebebi sen 64 bit kurarsan ve de ram 4gb altı ise gelen güncellemelerle birlikte performans kaybı yaşarsın. Günümüzde zaten çoğu pc artık 64 bitte çalışıyor. Artık 32 bit desteği bitti desem yanlış olmaz.
Evet Hocam ddr3 aradığım ram sana sıkıntı olmazsa çok işime yarar sağolddr3 mü aradığın ram bende köşede bir sürü var bir tane hediye ediyim boş slot var mı anakartında
Sorun yaşamaz hocam. Sadece 4 gb üstü ise 64 bit kullanması gerekir.ram 4 gb'ın altındaysa 32 bit kur . Aksi taktirde sorun yaşarsın
Sorun yaşarsından kastım en ufak bir şey açsa ram şişeceği için sistem donarSorun yaşamaz hocam. Sadece 4 gb üstü ise 64 bit kullanması gerekir.
Evet kurabilirsiniz.