Nasıl ekletiriz şimdi ekleyelimYükleniyor...
www.amazon.com.trMesaj otomatik birleştirildi:
Fiyat çok iyi sonrasında 32 gb ram eklet mis gibi cihaz. Bu fiyatlara daha iyisi yok 1080 p 144 hz veya 165 hz var keyfin bilir.
Şimdi ekleyemezsin cihaz gelince servise göndereceksin yada kendin açık ekleyeceksin.Nasıl ekletiriz şimdi ekleyelim
Aldım hayırlısı olsunYükleniyor...
www.amazon.com.trMesaj otomatik birleştirildi:
Fiyat çok iyi sonrasında 32 gb ram eklet mis gibi cihaz. Bu fiyatlara daha iyisi yok 1080 p 144 hz veya 165 hz var keyfin bilir.
hayırlı olsun kardeşim. Benim düşüncem kapağı açıp kendin ram yükseltmen olur ama ben korkarım yapamam dersen yetkili serviste takırabilirisn.Aldım hayırlısı olsun
Zamanı gelince taktırırım peki cidden en iyisi bu mu bide buna soğutucu be alınır 2K Max bütçehayırlı olsun kardeşim. Benim düşüncem kapağı açıp kendin ram yükseltmen olur ama ben korkarım yapamam dersen yetkili serviste takırabilirisn.
Cihazın soğutması yeterli olur ama yine de altına bir soğutucu istersen bunu al. https://www.hepsiburada.com/rampage...&utm_term=k&wt_pc=akakce.premium.k.pc&v=1.2.2Zamanı gelince taktırırım peki cidden en iyisi bu mu bide buna soğutucu be alınır 2K Max bütçe