kayamuratr
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
arkadaşlar laptopum için 240 gblik bir ssd önerisi istiyorum sandisk ssd plus almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım. şuan 320 liram var
donanimarsivi.com
Bu konuyu inceledikten sonra karar vermenizi öneririmRehber - Sorunlu SSD'ler ve Sorunları
Sizlere sorunlu SSD'ler ve sorunlarını hakkında bilgi vereceğim. Bu SSD'leri kullanılmasını kesinlikle önermiyorum. Bu sorunların çözümü var mı? Bazı sorunlar yazılımsal olabiliyor. Markalar firmware güncellemesi ile çözebiliyorlar. Bazı sorunlar ise donanımsal olabiliyor bu yüzden çözümü...donanimarsivi.com
@Emirhandkee
Hepsinde olacak diye bir şey yok, genel olarak bakıldığında sorunlu görünüyor.geçen haftalarda bi yakınım SSD plus 48 gb aldı okuma yazma verilerinde herhangi bir sıkıntı yoktu ama
İstisnalar olabiliyor. Sandisk Plus'ın 240GB modeli sorunlu denmeye başlandı onu araştırıyorum.geçen haftalarda bi yakınım SSD plus 480 gb aldı okuma yazma verilerinde herhangi bir sıkıntı yoktu ama
fiyatları çok uçuk bundan başka da bütçem yok napıcam bilemedim şimdi sitelerde ki yorumlar da genel olarak iyi fakat aklımda soru işaretleri varİstisnalar olabiliyor. Sandisk Plus'ın 240GB modeli sorunlu denmeye başlandı onu araştırıyorum.
Bütçe dostu WD Green SSD'ler var.fiyatları
fiyatları çok uçuk bundan başka da bütçem yok napıcam bilemedim şimdi sitelerde ki yorumlar da genel olarak iyi fakat aklımda soru işaretleri var
Bütçe dostu WD Green SSD'ler var.