Bende yeni nesil her oyun yüklü olduğu için bana yetmemesi normal hocam, deli gamer'ımda.Benim şuan leptobumda 120 gb ssd var hocam 20 si boş halen daha
Bu bütçeye 2x8 mantıklı değil, 8 gb olmalıki diğer parçalar iyi olsun. Ram sonradan yükseltilebilir.Rami x2 al mutlaka
hocam şuan parçaları yavaş yavaş almak mı daha mantıklı beklesem fiyatlar düşer mii?Bende yeni nesil her oyun yüklü olduğu için bana yetmemesi normal hocam, deli gamer'ımda.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu bütçeye 2x8 mantıklı değil, 8 gb olmalıki diğer parçalar iyi olsun. Ram sonradan yükseltilebilir.
Yerinde olsam yavaş yavaş alırdım. Mesela anakart indirimde gigabyte s2h al geç.hocam şuan parçaları yavaş yavaş almak mı daha mantıklı beklesem fiyatlar düşer mii?
Sistemde ekran kartı olmadığı için beklemenin mantığı yok, ekran kartının fiyatı yüksek şu an'lık. Onunda fiyatı yavaş yavaş düzeliyor. Yavaş yavaş alıp kaliteli parçalarda alabilirsiniz, aceleniz varsa direk alın şimdi.hocam şuan parçaları yavaş yavaş almak mı daha mantıklı beklesem fiyatlar düşer mii?
shp650 v2 alınmaz mı ya 80+ silver yaniYerinde olsam yavaş yavaş alırdım. Mesela anakart indirimde gigabyte s2h al geç.
Yüsek watt kalitesiz alacağına düşük watt kaliteli alınır ve senin 650 watt'a ihtiyacın hiç olmayacakshp650 v2 alınmaz mı ya 80+ silver yani
Ya şey için diyorum bu psu 2.el varda indirim yaparsa alırım gibisindenYüsek watt kalitesiz alacağına düşük watt kaliteli alınır ve senin 650 watt'a ihtiyacın hiç olmayacak
150 tl ye vermiyorsa alma, zaten 300 tl fiyatı var.Ya şey için diyorum bu psu 2.el varda indirim yaparsa alırım gibisinden
Hocam apularda tek kanal cok fark ediyor suan sistemde psudan sonraki en büyük etmen buBende yeni nesil her oyun yüklü olduğu için bana yetmemesi normal hocam, deli gamer'ımda.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu bütçeye 2x8 mantıklı değil, 8 gb olmalıki diğer parçalar iyi olsun. Ram sonradan yükseltilebilir.
Hocam en ucuza dizebildiğin sistem nedir?150 TL ye vermiyorsa alma, zaten 300 TL fiyatı var.