3600mhz olanı al kafan rahat olsun.r5 5600g apu sistem topladım ram alırken cl değeri düşük olursa sıkıntı olurmu mhz in ne kadar önemli olduğunu biliyorumda cl o kadar da önemlimi
OC ile mi ?3600mhz olanı al daha sonra Cl değeri düşürebilir sin
Benim bildiğim bu durumlarda ramlerin yakın performans verdiği o yüzden uygun fiyatlı hangisiyse onu tercih et 3600 MHz fazla para vermek mantıklı değil ayrıca oc pek sağlıklı bulmuyorum.r5 5600g apu sistem topladım ram alırken cl değeri düşük olursa sıkıntı olurmu mhz in ne kadar önemli olduğunu biliyorumda cl o kadar da önemlimi
Cl sanırım gecikmeyle alakalı bir şeydi yanlışım varsa düzeltin.Benim bildiğim bu durumlarda ramlerin yakın performans verdiği o yüzden uygun fiyatlı hangisiyse onu tercih et 3600 MHz fazla para vermek mantıklı değil ayrıca oc pek sağlıklı bulmuyorum.
3600 olanı al CL düşüklüğünü OC ile halledersinr5 5600g apu sistem topladım ram alırken cl değeri düşük olursa sıkıntı olurmu mhz in ne kadar önemli olduğunu biliyorumda cl o kadar da önemlimi
APU sistemde MHz biraz daha önemli bence. O yüzden 3600MHz CL18 alınabilir. Ama normalde yazdığın iki bellek yaklaşık aynı performansı verir.r5 5600g apu sistem topladım ram alırken cl değeri düşük olursa sıkıntı olurmu mhz in ne kadar önemli olduğunu biliyorumda cl o kadar da önemlimi
Doğru frekans gecikmesi olarak geçiyor bunu da OC ile düşürüp daha hızlı bir Ram frekansı elde edilebiliyorBenim bildiğim bu durumlarda ramlerin yakın performans verdiği o yüzden uygun fiyatlı hangisiyse onu tercih et 3600 MHz fazla para vermek mantıklı değil ayrıca oc pek sağlıklı bulmuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cl sanırım gecikmeyle alakalı bir şeydi yanlışım varsa düzeltin.
3600mhz olanı al daha sonra Cl değeri düşürebilir sin
Aynı mantıkla 3200MHz bellek de 3600MHz yapılabilir. İşin içine OC yi katarsak çiplere falan bakmak gerek3600 olanı al CL düşüklüğünü OC ile halledersin
EvetOC ile mi ?