Neler Yeni

3200tl bütçe ile yüksek hafızalı ve yüksek bataryalı telefon önerisi

necoter23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
necdet tuğra terzioğlu
bütçe 3200tl bir telefonda özellikle hafıza ve uzun süreli batarya arıyorum daha önceki telefonum 'casper via a1 plus' 128gb hafıza ve 5000mah batarya ile uzun süre işimi görmüştü ama şu sıralar baya sorun çıkarmaya başladı, bu nedenle yeni bir telefon arayışına girdim şu anda bulduğum telefon 'samsung galaxy m31' 128gb hafıza ve 6000mah batarya ile oldukça cazip görünüyor ama bazı yerlerde okuduğum şeylere göre oldukça dayanıksız bir telefon olduğunu yere düştüğü anda bozulacağı ile ilgili şeyler okudum ama birsürü yorum arasından oldukça az bir kısmı söylüyordu bunu, eğer hafıza ve batarya kriterleri açısından daha iyi bir telefon önerileriniz varsa önerilere açığım

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
bütçe 3200tl bir telefonda özellikle hafıza ve uzun süreli batarya arıyorum daha önceki telefonum 'casper via a1 plus' 128gb hafıza ve 5000mah batarya ile uzun süre işimi görmüştü ama şu sıralar baya sorun çıkarmaya başladı, bu nedenle yeni bir telefon arayışına girdim şu anda bulduğum telefon 'samsung galaxy m31' 128gb hafıza ve 6000mah batarya ile oldukça cazip görünüyor ama bazı yerlerde okuduğum şeylere göre oldukça dayanıksız bir telefon olduğunu yere düştüğü anda bozulacağı ile ilgili şeyler okudum ama birsürü yorum arasından oldukça az bir kısmı söylüyordu bunu, eğer hafıza ve batarya kriterleri açısından daha iyi bir telefon önerileriniz varsa önerilere açığım
3100 TL'ye samsung a31 aldım 5000 mah batarya 128 gb falan memnunum

necoter23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
necdet tuğra terzioğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
xiaomi note 9 pro'nun 128gb versiyonu bütçeyi biraz aşıyor ama xiaomi note 9s e baktım 9s de oldukça iyi gözüküyor hatta Antutu puanında çok ufak bir farkla note 9 pro yu geçmiş sanırım note 9s alıcam

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Adnan eren
Belki xiaomi note 8 yada A30s alabilirsin ben kendim a30s kullanıyorum memnunum :)

Top Bottom