Öneri 320TL Klavye Önerisi

Liberal Kenobi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
866
Bütçe
320
Merhaba Arkadaşlar 320₺ Bütçem var Aradığım Özellikler Aşağıda:

1621700873050.png

1621700970316.png

Yani Kısaca Numpad'i olmayan, Red Switchlere sahip olan bir klavye bakıyorum;

Brown switch Gamekay MK61 372₺ye alınabiliyor
Brown switch bildiğim kadarıyla Red switch gibi sessiz ama basış hissiyatı daha iyi olan bir swtich.
Bakabilirsiniz isterseniz :)

Brown switch Gamekay MK61 372₺ye alınabiliyor
Brown switch bildiğim kadarıyla Red switch gibi sessiz ama basış hissiyatı daha iyi olan bir swtich.
Bakabilirsiniz isterseniz :)
O Klavye Çok Küçük diğer Alternatif önerilerinize açığım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gamepower Warlock Compact Mekanik klavye​

ben memnunum hissiyatı ağırlığı güzel ve ucuz
O Klavye hakkında güzel yorumlar duyduğumu söyleyemem açıkçası basmama vs. sorunları olduğu söyleniyor.

O Klavye Çok Küçük diğer Alternatif önerilerinize açığım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O Klavye hakkında güzel yorumlar duyduğumu söyleyemem açıkçası basmama vs. sorunları olduğu söyleniyor.
ogre serisi için bende okudum ama ben sıkıntı yaşamadım f/p olarak çok memnun edici sonuçta 2 yılda garantisi var

ogre modelinde basmama şikayeti çok duydum demek istedim :)
Ama Warlock kullanıyorsunuz. İnsanlar Ogre kullandığınızı düşünüp yanlış anlayabilir, Hem attığınız cümlede Ogre'nin basmama sorununu duyduğunuzu ama bir sıkıntısını yaşamadığınızı söylemişsiniz, Lütfen daha açıklayıcı olun.

Ama Warlock kullanıyorsunuz. İnsanlar Ogre kullandığınızı düşünüp yanlış anlayabilir, Hem attığınız cümlede Ogre'nin basmama sorununu duyduğunuzu ama bir sıkıntısını yaşamadığınızı söylemişsiniz, Lütfen daha açıklayıcı olun.
bak canım bende araştırırken konu açtım bana ogre de sorun yaşayanlar yazdı sende yaşayabilirsin dediler ama warlock kullananlar biz yaşamıyor dediler ve bende aldım bunda açıklanmayan bir şey yok lakin ters yapmak istiyorsun belli bulabilirsin haklısın

O fiyat bandında sorunsuz red switch ve TKL klavye yok maalesef.
En düşük bunu buldum.

Gamakay MK61 Brown Switch

Banggood üzerinden kupon ile satın alabilirsiniz, çok öneriliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,889
Üyeler
190,821
Son üye
lightofgod35
Geri