Mekanik Klavye Önerisi

engin147

80+
Reaksiyon skoru
50
Merhaba Arkadaşlar Uzun zamandır sessiz switchlere sahip tak tuk yapmıcak kafa ütülemick oyuncu klavyesi arıyorum ama bulamadım Bi türlü bilek Desteği ve numpadi olması gerekiyor o şekilde bakıyorum tam boy olarak lütfen bana yardımcı olun arkadaşlar şu an mevcutta Logitech g213 kullanıyorum bütçem 6 7 bin arası

Merhaba Arkadaşlar Uzun zamandır sessiz switchlere sahip tak tuk yapmıcak kafa ütülemick oyuncu klavyesi arıyorum ama bulamadım Bi türlü bilek Desteği ve numpadi olması gerekiyor o şekilde bakıyorum tam boy olarak lütfen bana yardımcı olun arkadaşlar şu an mevcutta Logitech g213 kullanıyorum bütçem 6 7 bin arası
Bilek desteğini ayrı alırım diyorsan bir kaç model önerebilirim

Bilek destekli, ama ses konusunda ortalama diyebileceğim şu ürün var.

Şu ürünün Blush Nano switchi olsa önerecektim de, maalesef yok.

Eğer aceleniz yoksa bekleyin, hatta Wraith desteğine yazın. Desteğe yazılanlara göre ürün stoklarını daha hızlı getiriyorlar.

Bu üründen önce de bilek desteği olarak şunu alın dursun.

Veya arkadaşın bilek desteğine ek önerilerine bakın. Tek tek %100 klavyelere bakıp, hangisi sessiz diye araştırasım gelmedi. Hatta bugünlük forum bana yetti. İyi günler.

MCHOSE Ace 60 Pro oneririm, turnuvadan kazanmistim. Bir aralar RTings sitesinde Raw Performance kategorisinde Whooting klavylere ile yarisiyor ve ilk 5’teydi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Numpad ek olarak aldim o sekilde kullaniyorum bilmem ne kadar mantikli gelir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bilek destegide Wraith uzerinden alabilirsin.

Bilek Desteği kendisinden olursa dahi iyi olur harici almak istemem mıknatıslı olsa iyi olur benim için monster güzelmiş ama ses açma kapama vs yok ondada o olsa düşüneblrdm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,244,862
Üyeler
204,544
Son üye
Furkan argın
Geri