Neler Yeni

325 tl Civarı Kulaklık Tavsiyesi

BlueSpac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet Çalışkan
Bütçe
325
Merhaba 325 tl ye kadar mikrofonu güzel bir kulaklık arıyorum. Gamepower mei'yi satın aldım ama mikrofonunda dip ses sorunu var. Bütçeyi biraz daha arttırabilirim belki. Forumda dolaştım ve Rampage RM-K60 Drop Plus önerildiğini gördüm. Birazcık pahalı ama sanırım yazdıklarına göre Eksa E900 Pro ile aynı modelmiş. Onu almayı düşünüyorum şu an. Fiyat olarakda daha uygun. Yorumlarınızı bekliyorum.

(İstediğim kulaklıkda 7.1 olması şart değil sesleri kaliteli olsun mikrofonuda iyi olsun[dip ses vs olmasın] yeter.)

Ariseks

80+ Gold
Merhaba 325 TL ye kadar mikrofonu güzel bir kulaklık arıyorum. Gamepower mei'yi satın aldım ama mikrofonunda dip ses sorunu var. Bütçeyi biraz daha arttırabilirim belki. Forumda dolaştım ve Rampage RM-K60 Drop Plus önerildiğini gördüm. Birazcık pahalı ama sanırım yazdıklarına göre Eksa E900 Pro ile aynı modelmiş. Onu almayı düşünüyorum şu an. Fiyat olarakda daha uygun. Yorumlarınızı bekliyorum.

(İstediğim kulaklıkda 7.1 olması şart değil sesleri kaliteli olsun mikrofonuda iyi olsun[dip ses vs olmasın] yeter.)
Ch321 bakabilirsin

RevuL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Baran Kabasakallı
Merhaba 325 TL ye kadar mikrofonu güzel bir kulaklık arıyorum. Gamepower mei'yi satın aldım ama mikrofonunda dip ses sorunu var. Bütçeyi biraz daha arttırabilirim belki. Forumda dolaştım ve Rampage RM-K60 Drop Plus önerildiğini gördüm. Birazcık pahalı ama sanırım yazdıklarına göre Eksa E900 Pro ile aynı modelmiş. Onu almayı düşünüyorum şu an. Fiyat olarakda daha uygun. Yorumlarınızı bekliyorum.

Kullandığım kulaklık.
Sorunuz varsa buyurun.

BlueSpac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet Çalışkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kullandığım kulaklık.
Sorunuz varsa buyurun.
Biraz anlatın ilk defa duydum. Memnun musunuz?

RevuL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Baran Kabasakallı
Biraz anlatın ilk defa duydum. Memnun musunuz?
Çok memnunum.
53mm sürücüsü var e haliyle kulak kısımları büyük.
Büyük olmasının sonucunda rahatlık herkese hitap edecek şekilde kafa ayarlama yeri mevcut.
Mikrofon hem çıkarılabiliyor hem de bu fiyat bandında izlediğim incelemelere göre en iyisi.
Ses temiz ve net.
Kalite kısmı kimseyi üzmez.
3.5mm tek jak girişi ve çoklayıcı Y kablosu mevcut.
Öyle ışık falan sevmeyenler için gayet karizma duruyor.
Ben eksi bir yön bulamadım kendim için.
İade veyahut değişim yapabileceğiniz bir yerden alın belki memnun kalmazsınız olabilir renkler ve zevkler farklıdır.

BlueSpac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet Çalışkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok memnunum.
53mm sürücüsü var e haliyle kulak kısımları büyük.
Büyük olmasının sonucunda rahatlık herkese hitap edecek şekilde kafa ayarlama yeri mevcut.
Mikrofon hem çıkarılabiliyor hem de bu fiyat bandında izlediğim incelemelere göre en iyisi.
Ses temiz ve net.
Kalite kısmı kimseyi üzmez.
3.5mm tek jak girişi ve çoklayıcı Y kablosu mevcut.
Öyle ışık falan sevmeyenler için gayet karizma duruyor.
Ben eksi bir yön bulamadım kendim için.
İade veyahut değişim yapabileceğiniz bir yerden alın belki memnun kalmazsınız olabilir renkler ve zevkler farklıdır.
Yani açıkcası mei den memnun değilim değil sadece arkadaki o üfleme sesi beni rahatsız ediyor. Bunda öyle bir sorun var mı? Özellikle mikrofonu 100'e çektiğinde vs. Baktığıma göre var ama belki sizinki farklıdır.

RevuL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Baran Kabasakallı
Yani açıkcası mei den memnun değilim değil sadece arkadaki o üfleme sesi beni rahatsız ediyor. Bunda öyle bir sorun var mı? Özellikle mikrofonu 100'e çektiğinde vs. Baktığıma göre var ama belki sizinki farklıdır.
Yok hocam 100 e çektiğinde kendi iç sesinizi bile duymuyorsunuz :ROFLMAO:
Şaka bir yana kaliteli bir kulaklık dip ses sorunu yaşamadım.
İnceleme yapanlarda da görmedim bir iki tane Türk YouTuber incelemişti.

BlueSpac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet Çalışkan
Yok hocam 100 e çektiğinde kendi iç sesinizi bile duymuyorsunuz :ROFLMAO:
Şaka bir yana kaliteli bir kulaklık dip ses sorunu yaşamadım.
İnceleme yapanlarda da görmedim bir iki tane Türk YouTuber incelemişti.
Anladım teşekkür ederim düşünücem şu an bununla EKSA arasında kaldım ama bakalım başkaları ne diyecek.

BlueSpac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet Çalışkan
+++++++++++a

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
CesarVialpando
Hyperx cloud stinger core öneririm. 2 aydır kullanıyorum gerek mikrofonu gerekse verdiği ses 10 numara.

Top Bottom