32K'ya PS5 Pro Değer Mi?

Antonio Montana

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
332
Dostlar selamlar öncelikle. İthalatçı garantili bir şekilde yanında 2 tane kolla PS5 Pro alınır mı bu paraya? Üniversiteye gideceğim rahat olur mu? Normalde masaüstü pc toplayıp yanına uygun yollu bir laptop alacaktım fakat aklıma PS5 Pro + orta halli (fps oyunları açacak) bir laptop alma fikri geldi.

Küçüklükten beri bir konsol hayalim vardı, hep masaüstü kullandım. Konsolcu arkadaşlar bu paraya değer mi ya da konsol devri artık kapanıyor mu? Çünkü PS exclusive oyunlarının hepsi artık PC'ye de geliyor. Artı olarak PS Store'da oyun fiyatları dudak uçuklatacak cinsten. Yorumunuz nedir?

Dostlar selamlar öncelikle. İthalatçı garantili bir şekilde yanında 2 tane kolla PS5 Pro alınır mı bu paraya? Üniversiteye gideceğim rahat olur mu? Normalde masaüstü pc toplayıp yanına uygun yollu bir laptop alacaktım fakat aklıma PS5 Pro + orta halli (fps oyunları açacak) bir laptop alma fikri geldi.

Küçüklükten beri bir konsol hayalim vardı, hep masaüstü kullandım. Konsolcu arkadaşlar bu paraya değer mi ya da konsol devri artık kapanıyor mu? Çünkü PS exclusive oyunlarının hepsi artık PC'ye de geliyor. Artı olarak PS Store'da oyun fiyatları dudak uçuklatacak cinsten. Yorumunuz nedir?
Orta halli laptopla ps pronun parasını birleştirip güzel bir laptop almak en iyisi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üni içinde kullanırsın laptopu

Hem masaüstü hem PS5 sahibiyim, PS5 i en son 6 ay önce falan açmışımdır.

Eski nesiller gibi değil artık, PS için özel ve kaliteli oyunlar çıkmıyor ki çıkan tek tük de PC ye çok daha iyi şekilde geliyor o yüzden PC varken konsolların hiç bir anlamı yok.

Orta halli laptopla ps pronun parasını birleştirip güzel bir laptop almak en iyisi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üni içinde kullanırsın laptopu
Hocam sadece pc alacaksam masaüstü alırım daha mantıklı bence. Zaten yurtta kalmam %99.

hocam benimde çocukluğumdan beri konsol hayalim vardı kendi paramı kazandım ve hemen konsol almaya gittim üstünden bir yıl kadar geçti ama bilgisayar benim için ayrıymış belki ps 5 de çok arkadaş yok solo sıktığı içinde olabilir veya arkadaşlı oyunlar oynamaya alışkın olduğum için şuan çok ara sıra giriyorum yarım saat takılıp çıkıyorum ayrıca oyunlarda çok pahalı alıcaksan kendi kararın ama ben masaüstü bilgisayar tercih ederdim ama bi hayalin varsa gerçekleştirmek sana düşer

Geri