SadeceSeyf
80+ Gold
AlınmazPeki g402 den g203 e geçersem çok bişey fark eder mi
AlınmazPeki g402 den g203 e geçersem çok bişey fark eder mi
m300s de alınır keyfi rgb vs sıkıntısı yoksaE M300S alir? Konu Xotranin fiyati degil G102/203'e her turlu daha iyi alternatifler olmasi.
Kullanıyorum memnunumArkadaşlar Teknosa da 339 TL ye Logi g203 var
Almalımıyım
(G402 im bozuldu)
1.5 veya 2.5 sene oldu hiç bir sorun sıkıntıyla karşılaşmadımKullanıyorum memnunum
neye göre daha iyisi oluyor 140 TL ye ? her şey sensörse 140 TL ye al o mouse un ömrü ne kadar ? ne kadar kaliteli parça kalitesi ? logitech ufak sorunlarda bile %90 sıfını yolluyor 140 TL ye aldığın mouse u uzun kullanımda sunabilecek mi dpi değeri istediğin gibi rahat bir şekilde ayarlanabiliyor mu yada renkleri vs ? her şeyi geçtim parça kalitesi ne kadar olacak 140 TL lik üründe. mouse sensörden ibaret değil siz 140 TL lik kullanın lafım yok herkesin kendi bileceği iş ben 350 TL param varken 140 TL lik almam g102 alırım benim tercihim arkadaşta sormuş alınır mı diye kendi fikrimi belirttim.. 140 TL lik mouse da umarım uzun bir süre kullanırsınız. 1 2 dolarlık mouse.
Hocam bu performax kaliteli miO Mouse'un ömrü ne kadar dediğin mouse GPX ile aynı switchi kullanıyor. Kalitesi de gayet iyi ele de yumurta shape'den daha iyi oturuyor. Logitech ufak sorunlarda yenisini yollasa ne yazar ufak sorun çıkarmıyor ki en ufak sorunu çift tıklama zaten lod sorunları da cabası. Ayrıca utanman için sıfır kutusunu açtım Xotran'ı taktım sana yazılımını atıyorum. Gizli tuştan tuş atamaya kadar makrodan birsürü renk seçeneğine kadar hatta Polling rate ayarı ve DPI profil ayarına kadar herşeyi barındırıyor umarım biraz olsun kafana dank eder. g102 de 203te berbat mouselar her açıdan marka takıntısından saçma mouselar önermeyi bırakırsın umarım. Xotran'ı 1 2 dolar diye küçümsüyorsun da g102 50 dolar mı ?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Fiyatına göre fazlasıyla kaliteli.Hocam bu performax kaliteli mi
Bunun klavyelerini çok övüyorlar hocam alacağım bende merak ettimFiyatına göre fazlasıyla kaliteli.
Klavyesini alma da mouseu güzel.Bunun klavyelerini çok övüyorlar hocam alacağım bende merak ettim
Anladım HocamKlavyesini alma da mouseu güzel.
hocam 1k bütçeye en iyi mouse aj199 mudurKlavyesini alma da mouseu güzel.
Açık ara hem de.hocam 1k bütçeye en iyi mouse aj199 mudur
Bende şuan rival 3 var 400tlye almıştım keşke şu sensör işlerini falan araştırıp alsaymışım .Açık ara hem de.
Sat Xotran geç .pBende şuan rival 3 var 400tlye almıştım keşke şu sensör işlerini falan araştırıp alsaymışım .