fiiyatı bayağı uygun https://www.itopya.com/aoc-u34g3xm-...-premium-hdr10-uwqhd-va-gaming-monitor_u23320
Va panel devri bitti bence uygun değil
hocam 6 bine 2 k monitör bile yokken 34 inçini bulmuşsuunuz va panel diyorsunuz isterse ta panel olsunVa panel devri bitti bence uygun değil
yeswebte var mıydı paylaştığında?
Kardeşim 32 inc kullanıyorum pikseller saylıyor 34 inch alacaksan 4 k altı almayı da tavsiye etmiyorum 2 k için 27 inc ideal buna değmeyeceğini söylüyorum fikrim o yönde buna verileceğine 2 k 27 incalınsa daha iyihocam 6 bine 2 k monitör bile yokken 34 inçini bulmuşsuunuz va panel diyorsunuz isterse ta panel olsun
Aga fiyat güzel de 34" inch ghost+Pikselleşmeden kullanamazsın manası yok bu yüzden va yaziyorum ki zaten fiyatta yanlış gibi duruyor 6 bin liran birkaç gün dolanır sonra site stok hatası der iptal eder zatenhocam 6 bine 2 k monitör bile yokken 34 inçini bulmuşsuunuz va panel diyorsunuz isterse ta panel olsun
hocam va panelin modasının geçtiğinin inçle me alakası varKardeşim 32 inc kullanıyorum pikseller saylıyor 34 inch alacaksan 4 k altı almayı da tavsiye etmiyorum 2 k için 27 inc ideal buna değmeyeceğini söylüyorum fikrim o yönde buna verileceğine 2 k 27 incalınsa daha iyi