Yunus
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3,718
- İsim
- Yunus
- İlgilendiği Kategoriler
- Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
High Power 500W 80+ Bronze Kırmızı Fanlı Güç Kaynağı Fiyatı
High Power 500W 80+ Bronze Kırmızı Fanlı Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
RAM Bellek ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Antalya - Zalman R1 Kasa
-Yaklaşık 5 ay önce 2. el olarak satın aldım. -Herhangi bir problemi yoktur. -Daha üst model kasalara geçtiğimiz için satılıktır. -1 tane mavi ledli 4 tane fan ile satılıktır. -Pazarlık yoktur ama fansız almak isteyene indirim yapılır. -Kasanın...
forum.donanimarsivi.com
Şöyle bir sistem toplicağım 2 yıl bana yeter mi (2 tane ram almayı planlıyorum ve hdd bende var)
Valorant lol gibi oyunları oynicağım yeni oyunları pek oynamam