15tl klerseniz 600tl dn dusen asus tuf gaming h3 u öneririmRampage,Gamepower gibi markalar önermezseniz sevinirim.Şu an hs35 düşünüyorum fakat mikrofonu pek güzel gelmedi. 340TL üzerine hiçbir miktar ekleyemem.
Cidden Hs35 in mikrofonu kotuRampage,Gamepower gibi markalar önermezseniz sevinirim.Şu an hs35 düşünüyorum fakat mikrofonu pek güzel gelmedi. 340TL üzerine hiçbir miktar ekleyemem.
eksa 900 pro modeline cok benziyor drop plus bende bi on yargi olustu suanHocam rampage önerme demişsiniz ama drop plus cidden rampage'in değilmiş gibi güzel. Ay sonu 400 lira civarında bulabilirsiniz. Cidden o fiyat aralığındaki en iyi kulaklık budur ben kendim de kullanıyorum.
Aynısı zaten desibele kadar aynıeksa 900 pro modeline cok benziyor drop plus bende bi on yargi olustu suan
Ben de o modelin bir videosunu izledim. Haklısınız bildiğin aynısı. Birkaç değişiklik var mesela Eksa micro USB drop plus type c. Ama cidden muhteşem bir kulaklıkeksa 900 pro modeline cok benziyor drop plus bende bi on yargi olustu suan