kadirtheclaw
80+
- Reaksiyon skoru
- 150
nete göre hocam kendi hedefinin çok az altındaysan 345 de başlayabilirsin ama sıfırım diyorsan daha farklıKolay olarak ne tavsiye edersiniz hocam
nete göre hocam kendi hedefinin çok az altındaysan 345 de başlayabilirsin ama sıfırım diyorsan daha farklıKolay olarak ne tavsiye edersiniz hocam
Abisi sen lise 1'sin galiba. Bilgin olmayan konularda konuşma.Gülünecek bir tavsiye olmuş
ilk cevapta hıncını alamadın sanırım. yanlış tavsiyeler verme bilgin olmayan konularda.Abisi sen lise 1'sin galiba. Bilgin olmayan konularda konuşma.
Cins misiniz ? Nereden buluyorsunuz beni. Daha lise 1'sin gelip garip garip konuşuyorsun.ilk cevapta hıncını alamadın sanırım. yanlış tavsiyeler verme bilgin olmayan konularda.
Haha attım diye kovalayan sensin. Nolmuş lise 1sem. Milleti yanlış yönlendiriyorsun.Cins misiniz ? Nereden buluyorsunuz beni. Daha lise 1'sin gelip garip garip konuşuyorsun.
Sana güzelce bir açıklama yapacağım. Bilgin olmayan bir konu hakkında konuşuyorsun. İnsanları yanlış yönlendirip yönlendiremediğimi bilemezsin. Diyelim ki biliyorsun, yanlış yönlendirme yaptığım bir durum yok. TYT Matematiği oturtmamış bir insan şimdiden AYT Matematiğe başlamamalı. Sıçıp batırır tüm her şeyi. TYT'yi güzelce tarayıp AYT'ye geçmeli.Haha attım diye kovalayan sensin. Nolmuş lise 1sem. Milleti yanlış yönlendiriyorsun.![]()
![]()