Alt modeline ait bir sürü videosu var (alt dedğimde küçüğü), istersen onlara bakabilirsin.Airfryer nasıl acaba internette hiç yorum falan yok
AIrfryer nasıl kaliteli mi çay makinesini de merak ediyordum zatenAlt modeline ait bir sürü videosu var (alt dedğimde küçüğü), istersen onlara bakabilirsin.
Çok fazla Karaca ürünü kullandım, şimdiye kadar hiç birinde bir sorun ile karşılaşmadım.
philips xxl baya iyi fakat üstünü bezle vs. çalışırken sakın örtmeyin bizimkisinin üst kapağında erime oldu üst kapak değiştirdi firma.Telefondan oynayıp 200 TL daha indirim yapabiliyoruz , fakat annem phipls xxl olanı istiyordu bu nasıl acaba hiç deneyen oldu mu ?
Evet çok iyide arada 1 litre fark var hemde karaca da fiyat uygunphilips xxl baya iyi fakat üstünü bezle vs. çalışırken sakın örtmeyin bizimkisinin üst kapağında erime oldu üst kapak değiştirdi firma.
Ürün geldimi ?Bence çok iyi fiyat, sipariş verdim bile.Karaca
Mutfak, sofra, küçük ev aletleri, ev tekstili, aksesuar, gıda, kozmetik ürünlerin hepsi, kampanyalar ve indirimli fiyatlarla Karaca'da!www.karaca.com
Maalesef hayır, ama yarın gelir sanırım. 3 iş günü içerisinde geliyormuş, araya hafta sonu girdiği için gecikme yaşandı dedi müşteri hizmetleri.Bende sipariş verdim şimdi,bakalım nasıl bir şey gelecek
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ürün geldimi ?
Geldiğinde yorum yaparsanız sevinirim.Maalesef hayır, ama yarın gelir sanırım. 3 iş günü içerisinde geliyormuş, araya hafta sonu girdiği için gecikme yaşandı dedi müşteri hizmetleri.
ben de yorumlarını bekliyorum hocam bi de ne zamana kadar devam edecekmiş bu kampanya bilen var mı
Dün geldi, Airfreyer için daha önce farklı bir airfryer kullanamdığımdan bi kıyaslama yapamam ama, aklınıza takılan sorularınızı sorun.Geldiğinde yorum yaparsanız sevinirim.