Hermitus
80+ Bronze
linklerden ilki arkadaşın konuda belirttiği excalibur sanırım fark etmediniz.
linklerden ilki arkadaşın konuda belirttiği excalibur sanırım fark etmediniz.
Max bütçem 35-36 civarı.Max bütçe nedir yardımcı olalım. Soruya gelirsek hayır casper alınmaz
Bir de şey sorucaktım. Hp victusda galiba desteklenen maksimum ram miktarı 16 gb'miş galiba. Ram desteği konusunda HP'nin kendi sitesinde de bir bilgi bulamadım ama bilginiz var mı? İleride yükseltmek isteyebilirim çünkü.linklerden ilki arkadaşın konuda belirttiği excalibur sanırım fark etmediniz.
sanmam hocam en kötü 32 gbdır. içindekileri çıkarıp 16x2 takmanız lazım bu durumdaMax bütçem 35-36 civarı.
Bir de şey sorucaktım. Hp victusda galiba desteklenen maksimum ram miktarı 16 gb'miş galiba. Ram desteği konusunda HP'nin kendi sitesinde de bir bilgi bulamadım ama bilginiz var mı? İleride yükseltmek isteyebilirim çünkü.
32 gb destek var ise sorun yok. Mecbur dediğiniz şekilde yaparım ilerleyen zamanlardasanmam hocam en kötü 32 gbdır. içindekileri çıkarıp 16x2 takmanız lazım bu durumda
%100 emin değilim ama bu cihazının imkanı yok sadece 16 gb desteklemesi32 gb destek var ise sorun yok. Mecbur dediğiniz şekilde yaparım ilerleyen zamanlarda