Neler Yeni

35.000TL Gaming laptop

Mona Lisa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Efe Sait Kakdaş
Selamlar Gaming laptop arıyorum maksimum bütçe 35bintl tavsiyelerinizi yorumlarınızı bekliyorum. (Masaüstü bilgisayar önerisinde bulunmazsanız memnun olurum)
bence 35 bin tl bi laptop a ayırman bence saçma ama sen bilirsin ama dersen ki ben hem çok geziyorum ama evdeykende masaüstündeymiş gibi oynamak istiyorum o zmana monitör ve ekipmanlarını al kalan parayla da rahatlıkla güzel bi bilgisayar laptop bulurusn zaten ama bence ben bi kısmıyla masaüstü toplardım bi kısmıyla da bi gaming laptop bulurdum tabi sen alıcaksın en iyisini sen bilirsin :)

hanqman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mami
35bintl laptop aldığımda milyoner mi oluyorum benim illa 10bintl laptop mu almam lazım dostlar? Siz mi kazanıyorsunuz bu parayı ben anlamıyorum kendi odamda iMacde kullanıyorum maliyeti 40’a yakın.Sadece ve sadece öneride bulunmanızı istedim tavsiyeler sizin cevaplarınız saçma.

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......

OnlyEmreks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Emre kara
Ruh hastası mısınız? Ne trolu psikolojiniz mi bozuk kardeşim? İşim gereği sürekli hafta hafta gidip geliyorum evimde sistem kurulu bazen gelemiyorum mecbur laptop alacağım evdeki sistemimle aynı ayarda laptop 30-35 arası o yüzden

Msi dan şaşmayın özele yazarsanız yardımcı olabilirim

Mona Lisa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Efe Sait Kakdaş

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Berkay
Aga anlama kıtlığınız falan mı var adam zaten belirtmiş masaüstüm var önermeyin diye de yazmış hala masaüstü öneriyorlar masaüstü topla diyorlar.

unicornkafasi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emirhan Keskin
Ruh hastası mısınız? Ne trolu psikolojiniz mi bozuk kardeşim? İşim gereği sürekli hafta hafta gidip geliyorum evimde sistem kurulu bazen gelemiyorum mecbur laptop alacağım evdeki sistemimle aynı ayarda laptop 30-35 arası o yüzden
trol yapmadım kı insan gibi meslegini sordum masaustu al demedim bişi demedim fiyat bana fazla geldi ondan ötürü meslegini sordum ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

saygımıda bozmadan abim yazmısım zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,477
Üyeler
164,679
Son üye
gullux1
Top Bottom