Neler Yeni

35-40K Hazır sistem önerisi

Pycoue

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
879
İsim
Ben bilmem abdullah dayi bilir
İlgilendiği Kategoriler
Laptop , pc toplama ve diger donanim konulariyla ilgileniyorum
6800 kullanıyorum hala arada hatalar alıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben olsam her türlü 5060ti alırdım daha güncel dlls4 mfg 10 fps az alıyor 7800xt den 5060 ti al geç kanka kafamı karıştırma
Aga ona bakarsan nvdia 3000 serisi kartım var bende bile hatalar mevcut ilk aldığımda da vardı

X SHADOW X

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Oğuzhan
baya bi araştırdım fakat rtx 5060ti ile rx7800xt arasında kalıp durdum amd kullanan yakınlarımdan hatalarını duyuyorum sürekli birazcık çekiniyorum o yüzden fakat aradaki kas gücü farkı çok fazla ne yapsam bilemedim genelde fps oynayacağım fakat hikayeli oyunda girerim amd hala yazılım hataları yaşıyormu?

Bu sisteme sıvı soğutucu eklenip alınır mı??
bunada bakabilirsiniz
Çok pahalı sistem ikiside, ekran kartını ikinci el alıp diğer bileşenleri sıfır al

VegaV6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
hewab
bunada bakabilirsiniz
Hocam bu daha iyi değil mi f/P olarak 200 liraya ram ve SSD değişirsek mis gibi oluyor. Eksik yani var mı bunun ? Almayı düşünüyorum da

Valofren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Mahmud Said Erdem
Instagram
valofren
Discord
mt09kedy
YouTube
valofren
baya bi araştırdım fakat rtx 5060ti ile rx7800xt arasında kalıp durdum amd kullanan yakınlarımdan hatalarını duyuyorum sürekli birazcık çekiniyorum o yüzden fakat aradaki kas gücü farkı çok fazla ne yapsam bilemedim genelde fps oynayacağım fakat hikayeli oyunda girerim amd hala yazılım hataları yaşıyormu?

Bu sisteme sıvı soğutucu eklenip alınır mı??
kanka o devir bitti 6000 serisinden sonra yazılım hatasıonı boşver nadirattan vars avar oda nvıdıa da da var daha geçen 5000 serisinde kalıcı bi hata var diyodu pc hocası nvıdıa için 7800 xt alabilisdin 1 tane konuda biraz yetersiz onuda salla gitsin çünkü hikayeli oyunlara çok girmeyecekmişsin kas gücünde zaten amd tarafı alır ondan 7800xt al bende almayı düşüğnüyorum 7800xt

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,400
Üyeler
172,829
Son üye
Ferhat kara
Top Bottom