35-40k toplama pc önerisi

onlyexe

80+
Reaksiyon skoru
3
hayırlı akşamlar arkadaşıma bilgisayar dizicez 40k ya kasayı aldıktan sonra geri kalanları halledecegiz malum ünide evde sıkılıyoruz tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler

hayırlı akşamlar arkadaşıma bilgisayar dizicez 40k ya kasayı aldıktan sonra geri kalanları halledecegiz malum ünide evde sıkılıyoruz tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler

işlemci ryzen 5 7500f
ekran kartı rx 9060xt
bu temeller üzerine sistem kurarsan 35 k yı geçmez ve fp olur

işlemci ryzen 5 7500f
ekran kartı rx 9060xt
bu temeller üzerine sistem kurarsan 35 k yı geçmez ve fp olur
reis amd taraftarı degilim yıllardır nvidea intel kullanıcısıyım yazılım yonunden şaşmam

Ekler

• Screenshot_90.webp
    Screenshot_90.webp
    14.6 KB · Hit: 25
hocam allah var guldum ama cidden benim oyle yok su oyuna fsr gelicek yok yazılımı soyle olucak derdim olmadan rtx imi acıp dlss imi acıp oynamak isterim gerek duymuyorum amd ye

hocam allah var guldum ama cidden benim oyle yok su oyuna fsr gelicek yok yazılımı soyle olucak derdim olmadan rtx imi acıp dlss imi acıp oynamak isterim gerek duymuyorum amd ye
5060, 7500f tabanlı yapabilirsin. Kimse sevmez ama ben 14-15k lara, 4060 paralarına inen 5060 hem de pırıl pırıl yeni bir seri olan kartı almanı öneri olarak kafanda bulundur derim.

Ekstra olarak ben ne 4000 ne 5000 serilerinin kartlarındaki tasarımları beğeniyorum. 3000 serisinden de günümüzde en haz verici kart 3070 dir. 8 k ya kaffam kadar gaming x kf li kartı kaçırdığım için feryat figan ediyorum aylardır.

Hem büyük, hem şaşalı, hem soğuk hemde 4060 5060 tokatlayıcı 3070 öneririm. 8-10 arasına bulunursa alınır. (2. el tab2)

Öneri seriler,
Gigabyte AERO
inno3d iChill (4 fan var mükemmel bi kart)
Asus Tuf
Asus Rog Strix
Msı Gaming X
Msı Suprim x (en iyisi bencesi)

Kasa olarak zevk işi, ister git tenekeye diz start alacak ister git 10k ver ister no name al ister 5k ver ister 3k ver

MSI Mag Pano hayalimdir,
Asus a21 pluse mı pulse mi ne o da 2. en iyi kasa bence şu an piyasadaki

Ramde ve m2 de kingston baba derim.

İşlemci soğutma işinde de çeşitli markalar var.
Asus
Deepcool
Msı
Corsair
Lian li
NZXT
ThermalRight
gibi markalarda top tur.

Anakart olarak asus öneridir.

Dilersen top model ddr4 sistem dizedebikirsin. Ryzen 7 5700x cıncıklı atx gaming pro max anakart, ekran kartında da 3070 üstü beni heycanlandırmıyor. 3080 çok iyi ama 15 yaxıyorlar artık. Yıllanmış maynikte anası ağlamış kart alacağıma dıfır 5060 koyarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PSU yuda sıfır almam. Modüler, yorulmamış Corsair Rm750(i) vak i yi paranteze aldım çümkü rm750 ile x miydi ne bublarda yok i deki özellik. Zero fan var. Sistem ısınmayınca, güç çekmeyince psu fan açmıyor, modüler olması ekstra, gold olması çok iyi, 750w olmasıda çok iyi. Cw den şikayet 0 globalde 10 yıl mı ne garantisi var tr de nedir bilemem. 3k ya kovalarsan temiz düşür pişir.

Geri