Direksiyon seti dahil mi bütçeyeMerhaba 35 bin TL bütçem var direksiyon setli bir pc alacam ekran kartı tarafında radeon işlemcidede amd olursa sevinirim.
merak ettim ne kadar3080li PC var bende g29 setle beraber denizlideysen yaz ama 35.000₺ değil
geç gördüm kusura bakmayın dahilDireksiyon seti dahil mi bütçeye
Xtt nasıl oluyorLogitech G29 Driving Force + Shifter Direksiyon Seti Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G29 Driving Force + Shifter Direksiyon Seti fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G29 Driving Force + Shifter Direksiyon Seti özelliklerini incele, 14.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
BLADE-6750XT / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS ROG STRIX RADEON RX 6750 XT 12GB OC / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
BLADE-6750XT oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 ve ASUS RX 6750 XTT ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Sorun yok, benim direksiyon setleri konusunda bilgim yok ama arkadaşlar öneri yaparken dikkat etsin diye sormuştum, buna göre öneri yapabilir arkadaşlargeç gördüm kusura bakmayın dahil