O sistemi olduğu gibi al. Sonradan bir adet aynı ramden al. Birde bu monitörü almanı öneririm.Merhaba.
Maksimum 35 bine kasa artı monitör araştırması içindeyim. Gaminggen üzerinden bir kombinasyon yaptım görsel ekte. Artısı eksisi var mıdır? Bu fiyata bu şekilde alınır mı? Başka tavsiyelere de açığım.
Almayı düşündüğüm monitör buydu. Sizin attığınız ile ne gibi farkları artısı eksisi var?O sistemi olduğu gibi al. Sonradan bir adet aynı ramden al. Birde bu monitörü almanı öneririm.
Yükleniyor...
amzn.eu
Hocam bence SSD'yi yükseltmeyin 512GB kalsın Sistemi aldıktan sonra 2.el'de ucuz 1TB SSD daha al o anakart'da 2 tane m.2 slotu var boş olana 1TB takın toplam 1.5TB olur ve arada cidden ufak fark varMerhaba.
Maksimum 35 bine kasa artı monitör araştırması içindeyim. Gaminggen üzerinden bir kombinasyon yaptım görsel ekte. Artısı eksisi var mıdır? Bu fiyata bu şekilde alınır mı? Başka tavsiyelere de açığım.
Dediğiniz çok mantıklı hiç düşünmemiştim bunu.Hocam bence SSD'yi yükseltmeyin 512GB kalsın Sistemi aldıktan sonra 2.el'de ucuz 1TB SSD daha al o anakart'da 2 tane m.2 slotu var boş olana 1TB takın toplam 1.5TB olur ve arada cidden ufak fark var
-orda özelleştirme ile 1TB yükseltince +1400TL ödüyorsunuz ama şuan 2.el'de açılmamış paketinde KC3000 1TB SSD(sizin seçtiğinizde daha iyi) 1.600TL'ye alabiliyorsunuz 200TL farkla hem 1TB SSD'nizin hızı artıyor hemde 512GB SSD almış gibi oluyorsunuz
Hocam açıkçası çok kararsızım bende çünkü 2'sininde kendine göre avantajları ve dezavantajları var ben söyliyeyim siz seçinDediğiniz çok mantıklı hiç düşünmemiştim bunu.
Peki, itopyada bir sistem daha var. Aynı fiyat sayılır. Karşılaştırma yapabilir misiniz?