35 tl lik win 11 keyfen hayır gelir mi

35 liraya aldığın keyler daha güvensiz ve anakarta gömülür. Sadece CTRL + C > CTRL + V> 4 diyeceksin bu kadar. 4 dediğim KMS yazan şimdi yanlış olmasın
Tamam massgrave laf etmeyelim de 35 Liraya satılan keyler nasıl güvensiz oluyor anlamadım. Bu forumda bilgisizlik virüs gibi yayılıyor.

@doruk2609 Alacağın keyin türüne bağlı olarak değişir. Eğer satıcı OEM ya da Retail Key satıyorsa hiçbir sorun olmadan kullanırsın. Fakat VOLUME_MAK keylerin belirli bir ömrü olur. Atıyorum aynı keyi 1000 PC kullanır. Eğer key 1001. kez kullanılırsa sizin lisansınız gidebilir. Ama 2 sene önce aldığım MAK key hala notebookumda duruyor. Ayrıca bu keylerin hepsi legit ve en güvenli lisanslama yöntemi.

Tamam massgrave laf etmeyelim de 35 Liraya satılan keyler nasıl güvensiz oluyor anlamadım. Bu forumda bilgisizlik virüs gibi yayılıyor.
Anakarta gömüldüğü için olabilir mi? 35 liranı çöp etmek istiyorsan buyur, al. Daha anahtarın ne olduğunu bile bilmiyorsun

Ben şu şekil almıştım. En az 3 adet alınabiliyordu bu arada. Adamlar 8 tane gönderdi, birkaç tanesi çalışmadı ama sonuç olarak aktifleştirdim ve rahatça kullanıyorum.

Ekler

• 1000031559.webp
    1000031559.webp
    109.8 KB · Hit: 13
Ben şu şekil almıştım. En az 3 adet alınabiliyordu bu arada. Adamlar 8 tane gönderdi, birkaç tanesi çalışmadı ama sonuç olarak aktifleştirdim ve rahatça kullanıyorum.
Hocam satıcı bile aynı, sadece galiba başında anti yoktu teck bilişimdi. Mak tır galiba değil mi. Bu arada 1 tl fiyatı da iyiymiş, link varsa tar misiniz :)

Hocam satıcı bile aynı, sadece galiba başında anti yoktu teck bilişimdi. Mak tır galiba değil mi. Bu arada 1 tl fiyatı da iyiymiş, link varsa tar misiniz :)
gel özelden kod atıyım ne büyümüş konu bilgisi olmayan yorum yapmasın lütfen

Maalesef, ürün satışta değil şu anda. Yine de en ucuz bulduğunuzu alın, bir sıkıntı çıkarsa da nolcak, kaç lira sanki.

Geri