Neler Yeni

350-400 Bin TL 2010-13 VW Polo Almak

Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
ragnar oğlu tarkan
sahibinden de 50 civarı araç var bu kriterde resmini de koydum çok anlamıyorum arabalardan manuel vites donanım olarak baya boş duruyor görünüş olarak genç işi öldürür mü süründürür mü bu fiyata yoksa tatlı bir şerbet midir?
bir süredir ilanlara baktım bu yıl ve fiyata ford fiesta,i20,corsa,astra,pejolar ve polo gerçekten ta lise zamanlarımdan polo veya golf almak istiyordum o yüzden alasım var ama son atımlık mermim gibi düşünün 1-2 yıl idare edip değiştirmeyi düşünüyorum düşünceleriniz nedir?

Ekler

• polo.png
    polo.png
    1.6 MB · Hit: 25

breadvlll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Yusuf Yılmaz
Manuel vites daha çok araç kullanımında tecrübesi olan kişiler almalı kontrolünün iyi olması gerekiyor
Pek genç işi değil gençler daha çok otomatık vites alıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
ragnar oğlu tarkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Manuel vites daha çok araç kullanımında tecrübesi olan kişiler almalı kontrolünün iyi olması gerekiyor
Pek genç işi değil gençler daha çok otomatık vites alıyor
daha öncesinde manuel araç kullandım alışacağımı düşünüyorum tekrardan görünüş olarak genç işi dedim zaten bu fiyata otomatik genç işi araba da çok yok piyasada

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
Laptop - İç donanımlar
daha öncesinde manuel araç kullandım alışacağımı düşünüyorum tekrardan görünüş olarak genç işi dedim zaten bu fiyata otomatik genç işi araba da çok yok piyasada
Bu fiyat bandında otomatik genç işi görünen araba neredeyse yok olanlar da taklalı falan.

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
berkay
sahibinden de 50 civarı araç var bu kriterde resmini de koydum çok anlamıyorum arabalardan manuel vites donanım olarak baya boş duruyor görünüş olarak genç işi öldürür mü süründürür mü bu fiyata yoksa tatlı bir şerbet midir?
bir süredir ilanlara baktım bu yıl ve fiyata ford fiesta,i20,corsa,astra,pejolar ve polo gerçekten ta lise zamanlarımdan polo veya golf almak istiyordum o yüzden alasım var ama son atımlık mermim gibi düşünün 1-2 yıl idare edip değiştirmeyi düşünüyorum düşünceleriniz nedir?
Hocam evet genç işi bir araç eğer kenarınız da biraz daha para varsa aracı yükleyin en ölü stage 2 yazılım ile tadından yenmez 😂

yolyordam35

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
735
İsim
Celal Smyrna
tek atımlık kurşun varsa çok garantici oynamanız gerekli. ne kadar düşük km olursa o kadar iyi (ama maks 200.000kmyi geçmemiş olsun.) Euro 3 Euro 4 1.3 Multijet veya CDTI araç almalısınız. Fiat Punto, Fiat Linea, Opel Corsa c, Corsa D. Manuel vites. bir tane örnek ilan atayım.

Top Bottom