Neler Yeni

350-400 TL Arası Red Switch Klavye Önerisi

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Talha Çelik
arkadaşlar 350-400 tl arası mekanik klavye arıyorum red switch olmasını istiyorum var mıdır bildiğiniz

DMNS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mehmet Burak Duman
Ben 1-2 ay önce klavye almak için baya bi araştırma yaptım. Red Switch için ucuz switchlerde yay sesi olduğunu öğrendim ve cidden öyle. Biraz paraya kıyıp iyi bir şey almanız gerekli bence red switch için. Gamepower vs cazip görünüyor bende onlara çok baktım ama ucuz etin yahnisi yenmez. Bütçeyi biraz daha arttırma şansınız var mı?

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Talha Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben 1-2 ay önce klavye almak için baya bi araştırma yaptım. Red Switch için ucuz switchlerde yay sesi olduğunu öğrendim ve cidden öyle. Biraz paraya kıyıp iyi bir şey almanız gerekli bence red switch için. Gamepower vs cazip görünüyor bende onlara çok baktım ama ucuz etin yahnisi yenmez. Bütçeyi biraz daha arttırma şansınız var mı?
klavye önerisi yapabilirseniz bakabilirim bütçe çok geçmediği sürece

DMNS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mehmet Burak Duman
Dediğim gibi bu bütçedeki red switch klavyelerin hiçbirini önermiyorum. Güzel bi membrane alabilirsin. Ucuz alıp sorun yaşamanı istemem.

bextrium

80+
Gamepower Warlock Compact 1 yıldır kullanıyorum, bir sorun yaşamadım. Tavsiye edebilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Melihbakidemir
Gamepower Overlord öneririm şuan 400tl ama sık sık indirim oluyor 300 tl ye bulabilirsin

KOMİNİC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
SAMET DEVİR
Gamepower Overlord öneririm şuan 400tl ama sık sık indirim oluyor 300 TL ye bulabilirsin
Aynen ole gecen bana ozel kupon ile birlikte 265 tl ye brown switch aldim basma hissiyati rgb si gayet beni memnun etti,kesinlikle oneririm...

Top Bottom