İncelemelerine göz atacağım. Sağolun.Rampage Alpha x var ama onda dip ses sorunu vardı galiba pek hatırlamıyorum
İnanın her incelemede her ürüne bişeyler diyorlar mesele kullancı gözüyle bakmak. Mikrofon kalitesi üst düzey ses konusundada normal yaşantımda airpods pro kullanan biri olarak söylüyorum asla üzmeyecek bir ses kalitesi ve düzeyi var. Rica ederimYoutube'den inceleme videolarına göz attım ancak yorumlar pek iç açıcı değil. Yine de sağ olun.
Bahsettiğiniz kulaklığı OyuncuBurada.com adlı sitede 420 liraya bulabildim. Siz de bu siteden mi satın aldınız, öyleyse iade konusunda problem çıkarırlar mı acaba?İnanın her incelemede her ürüne bişeyler diyorlar mesele kullancı gözüyle bakmak. Mikrofon kalitesi üst düzey ses konusundada normal yaşantımda airpods pro kullanan biri olarak söylüyorum asla üzmeyecek bir ses kalitesi ve düzeyi var. Rica ederim
Ben trendyol üzerinden satın almıştım. Malum bazen güzel indirimler yakalanabiliyor. Kulaklıklar hijyen ürünü sınıfına girebilir. Bu sınıftaki ürünlerin iadesi kabul olmuyor. Bu konu hakkında bişey söylemem güç.Bahsettiğiniz kulaklığı OyuncuBurada.com adlı sitede 420 liraya bulabildim. Siz de bu siteden mi satın aldınız, öyleyse iade konusunda problem çıkarırlar mı acaba?
O sorun sadece RGB modelinde var galibaİncelemelerine göz atacağım. Sağolun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
up
Müsait olursanız 1 saate eve geçerim mikrofon kalitesini duymanız için konusabilirizİyi akşamlar. kulaklığı deneyimleme şansınız oldu mu, memnun musunuz?
Çok iyi olur.Müsait olursanız 1 saate eve geçerim mikrofon kalitesini duymanız için konusabiliriz
corsair hs50'den bahsetmişsiniz, ben kullanıyorum memnunum fakat mikrofonu tatmin etmeyebilirÇok iyi olur.
Şöyle bir kulaklık buldum. Outlet ürün diyor büyük ihtimalle kargo da kutusu zarar görmüştür bu tarz durumlarda kargodan geri çevrilen ürünler outlet oluyor açıklamada yazana göre bir sorunu yok.bütçem 350-700 civarı ama verilecek paraya değer ürünler önerilirse bütçe artabilir. mikrofonlu olması ve mikrofonun kaliteli olması önemli. oyun ,müzik kısaca genel olarak kullanacağım.
Mikrofonu biraz zayıf geldi bana. Tasarımı aşırı hoşuma gitti. Ayrıca outlet ürünler hasarlı, bozuk olabiliyormuş.Şöyle bir kulaklık buldum. Outlet ürün diyor büyük ihtimalle kargo da kutusu zarar görmüştür bu tarz durumlarda kargodan geri çevrilen ürünler outlet oluyor açıklamada yazana göre bir sorunu yok.
2 yıl garanti süresi var.
İmzanda gördüm razer blackshark v2 x kullanıyorsun sanırım. Kulaklık nasıl, memnun musun?Şöyle bir kulaklık buldum. Outlet ürün diyor büyük ihtimalle kargo da kutusu zarar görmüştür bu tarz durumlarda kargodan geri çevrilen ürünler outlet oluyor açıklamada yazana göre bir sorunu yok.
2 yıl garanti süresi var.
Memnunum dostum. Tek eksi yanı ben genelde sesi sonda kullanıyorum, discord da vs. konuşurken arada ses sekmesi yapıyor. Ses kalitesi mikrofon ve kulaklığın çok iyi.Mikrofonu biraz zayıf geldi bana. Tasarımı aşırı hoşuma gitti. Ayrıca outlet ürünler hasarlı, bozuk olabiliyormuş.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İmzanda gördüm razer blackshark v2 x kullanıyorsun sanırım. Kulaklık nasıl, memnun musun?