Neler Yeni

350-800 bandında kulaklık önerisi

By_melih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Melih Ege Özay
Rampage Alpha x var ama onda dip ses sorunu vardı galiba pek hatırlamıyorum

VisnaSuyu

80+
Youtube'den inceleme videolarına göz attım ancak yorumlar pek iç açıcı değil. Yine de sağ olun.
İnanın her incelemede her ürüne bişeyler diyorlar mesele kullancı gözüyle bakmak. Mikrofon kalitesi üst düzey ses konusundada normal yaşantımda airpods pro kullanan biri olarak söylüyorum asla üzmeyecek bir ses kalitesi ve düzeyi var. Rica ederim

Saintes Maries

80+ Bronze
İnanın her incelemede her ürüne bişeyler diyorlar mesele kullancı gözüyle bakmak. Mikrofon kalitesi üst düzey ses konusundada normal yaşantımda airpods pro kullanan biri olarak söylüyorum asla üzmeyecek bir ses kalitesi ve düzeyi var. Rica ederim
Bahsettiğiniz kulaklığı OyuncuBurada.com adlı sitede 420 liraya bulabildim. Siz de bu siteden mi satın aldınız, öyleyse iade konusunda problem çıkarırlar mı acaba?

VisnaSuyu

80+
Bahsettiğiniz kulaklığı OyuncuBurada.com adlı sitede 420 liraya bulabildim. Siz de bu siteden mi satın aldınız, öyleyse iade konusunda problem çıkarırlar mı acaba?
Ben trendyol üzerinden satın almıştım. Malum bazen güzel indirimler yakalanabiliyor. Kulaklıklar hijyen ürünü sınıfına girebilir. Bu sınıftaki ürünlerin iadesi kabul olmuyor. Bu konu hakkında bişey söylemem güç.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Uğurcan Karatepe

OrkunJJ

80+ Silver
bütçem 350-700 civarı ama verilecek paraya değer ürünler önerilirse bütçe artabilir. mikrofonlu olması ve mikrofonun kaliteli olması önemli. oyun ,müzik kısaca genel olarak kullanacağım.
Şöyle bir kulaklık buldum. Outlet ürün diyor büyük ihtimalle kargo da kutusu zarar görmüştür bu tarz durumlarda kargodan geri çevrilen ürünler outlet oluyor açıklamada yazana göre bir sorunu yok.
2 yıl garanti süresi var.

Saintes Maries

80+ Bronze
Şöyle bir kulaklık buldum. Outlet ürün diyor büyük ihtimalle kargo da kutusu zarar görmüştür bu tarz durumlarda kargodan geri çevrilen ürünler outlet oluyor açıklamada yazana göre bir sorunu yok.
Mikrofonu biraz zayıf geldi bana. Tasarımı aşırı hoşuma gitti. Ayrıca outlet ürünler hasarlı, bozuk olabiliyormuş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İmzanda gördüm razer blackshark v2 x kullanıyorsun sanırım. Kulaklık nasıl, memnun musun?

OrkunJJ

80+ Silver
Mikrofonu biraz zayıf geldi bana. Tasarımı aşırı hoşuma gitti. Ayrıca outlet ürünler hasarlı, bozuk olabiliyormuş.

İmzanda gördüm razer blackshark v2 x kullanıyorsun sanırım. Kulaklık nasıl, memnun musun?
Memnunum dostum. Tek eksi yanı ben genelde sesi sonda kullanıyorum, discord da vs. konuşurken arada ses sekmesi yapıyor. Ses kalitesi mikrofon ve kulaklığın çok iyi.

Bu arada ekleme yapayım, ses yüksekliği bana az geldi. USB Ses kartı ile kullanıyorum ses ve basslar daha güçlü oluyor. Bundan dolayı da ses sekmesi yapıyor olabilir.

Son düzenleme:
Top Bottom