Neler Yeni

350-800 bandında kulaklık önerisi

Saintes Maries

80+ Bronze
bütçem 350-700 civarı ama verilecek paraya değer ürünler önerilirse bütçe artabilir. mikrofonlu olması ve mikrofonun kaliteli olması önemli. oyun ,müzik kısaca genel olarak kullanacağım.

Son düzenleme:

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
bütçem 350-400 civarı ama verilecek paraya değer ürünler önerilirse bütçe artabilir. mikrofonlu olması ve mikrofonun kaliteli olması önemli. oyun ,müzik kısaca genel olarak kullanacağım.
Kaliteli mikrofon 1500tl'lik kulaklıklarda bile zor bulunuyor hatta nerdeyse yok. 350 liralik kulaklıktan çok bişey bekleme ama 2.el blackshark v2x alman iyi olur mikrofonu fena değil. 2.el istemezden arttırıp şunlara bakabilirsin

Armutvelimon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
musa
Kaliteli mikrofon 1500tl'lik kulaklıklarda bile zor bulunuyor hatta nerdeyse yok. 350 liralik kulaklıktan çok bişey bekleme ama 2.el blackshark v2x alman iyi olur mikrofonu fena değil. 2.el istemezden arttırıp şunlara bakabilirsin
Gamenote hd2002d iyidir hocam düşünmeden alın

Saintes Maries

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bana çokça lenovo h500 pro önerildi ama youtubede doğru dürüst inceleme videosu göremedim o kulaklık hakkında ne dersin?

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
bana çokça lenovo h500 pro önerildi ama youtubede doğru dürüst inceleme videosu göremedim o kulaklık hakkında ne dersin?
bilmiyorum kalitesiz bişeye benzemiyor rahat duruyor kullanmadığım için yorum yapamam

Saintes Maries

80+ Bronze
bilmiyorum kalitesiz bişeye benzemiyor rahat duruyor kullanmadığım için yorum yapamam
Webdenal sitesinde kargo ile 445 TL'ye geliyor alsam mı almasam mı çok tereddütteyim. Sizin attığınız kulaklıklar da eminim güzeldir ama bütçeyi o kadar arttırabilir miyim bilemiyorum.

Saintes Maries

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Uğurcan Karatepe
müsait olduğun zaman discord'a gelebilir misin? mikrofonun sesini birde senden duymak isterim. ayrıca attığın site kulaklığı satan farklı sitelere göre oldukça ucuz siteyi araştırdım güvenilir deniliyor. bir sıkıntı yaşadın mı?
Hocam kulaklığı aldim hemen kargoladilar yolladılar ertesi gün teslim site güvenilir ve mikrofonu çıkartılıp takılıyor incelemelerini izledim sizi üzmez

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
müsait olduğun zaman discord'a gelebilir misin? mikrofonun sesini birde senden duymak isterim. ayrıca attığın site kulaklığı satan farklı sitelere göre oldukça ucuz siteyi araştırdım güvenilir deniliyor. bir sıkıntı yaşadın mı?
bende o siteden blackshark v2 aldım ve rush er3 bir sıkıntı yaşamadım

VisnaSuyu

80+
GamePower Jin Kullanıcısıyım 7.1 sürücüleri var ve gayet kullanışlı. Özellikle uzun kullanımlarda insanı yormuyor ve ses düzeyi oldukça yüksek. Kendi yazılımı içinde belirli ayarlarda yapabiliyorsunuz. Güncel fiyatı 410₺

Saintes Maries

80+ Bronze
GamePower Jin Kullanıcısıyım 7.1 sürücüleri var ve gayet kullanışlı. Özellikle uzun kullanımlarda insanı yormuyor ve ses düzeyi oldukça yüksek. Kendi yazılımı içinde belirli ayarlarda yapabiliyorsunuz. Güncel fiyatı 410₺
Youtube'den inceleme videolarına göz attım ancak yorumlar pek iç açıcı değil. Yine de sağ olun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,359
Üyeler
167,959
Son üye
dodo33
Top Bottom