Neler Yeni

Öneri 350₺ Kablosuz Kulak üstü kulaklık önerisi

En İyi Cevap
3
Bütçe
350
Merhabalar, 350₺ banında Blutooth kulak üstü kulaklık arıyorum. Kız arkadaşıma alacağım için Anker Q10 gibi kaba bir model istemiyorum.Aradığım bir kriter yok ancak attığınız kulaklıkların artı ve eksilerini söyleyebilirsiniz daha rahat seçim yapabilirim. Bütçeyi biraz arttırabilirim. Şimdiden teşekkürler

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Merhabalar, 350₺ banında Blutooth kulak üstü kulaklık arıyorum. Kız arkadaşıma alacağım için Anker Q10 gibi kaba bir model istemiyorum.Aradığım bir kriter yok ancak attığınız kulaklıkların artı ve eksilerini söyleyebilirsiniz daha rahat seçim yapabilirim. Bütçeyi biraz arttırabilirim. Şimdiden teşekkürler
T500BT alabilirsin.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Şunlar olabilir bu fiyatta popülerler.

En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şunlar olabilir bu fiyatta popülerler.
T500BT alabilirsin.
Teşekkürler bakacağım 500BT nin bt sürümü bayağı eskiymiş. Bunun haricinde aralarında ne gibi farklılıklar var. Başka seçenekler var mı yoksa en çok bu mu tercih ediliyor

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Teşekkürler bakacağım 500BT nin bt sürümü bayağı eskiymiş. Bunun haricinde aralarında ne gibi farklılıklar var. Başka seçenekler var mı yoksa en çok bu mu tercih ediliyor
500 ile 560 arasında çok ufak bir fark vardı ama şimdi hatırlamıyorum pek. Aynı fiyattalar zaten. Şu anda iş yapan kulaklıklar diye biliyorum bunlar. Diğer seçenekler arasında da Q10 vardı ama onu da istemeyince bunları önerdim.

Rankas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Enes Harman
Jbl 560BT alırken dikkatli olmanı öneririm. 1 ay önce almıştım. Kulaklık sanırım şarjını korumak için ses belirli bir seviyenin altına inince kendini kapatıyordu ve pıt diye bi ses geliyordu bu kapanmalarda. Şarkı dinlerken sorun olmuyor ama bir şey izlerken 2 karakter konuşuyor diyelim. Nefes almak için bile sustuklarında pıt pıt diye ses gelip rahatsız ediyordu. İade edip geçtim. Almadan önce bi video ile test et. Videonun sesini kıs yükselt sürekli.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Q10 Life baba ondan sonra bu geliyor.

En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom