Neler Yeni

350 lira civarı taksitle alabileceğim, en iyi F/P PC tavsiyesi?

Hiçkimse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Hic Kimse
Elimde 2.500 kadar nakit var ama harcamak istemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tavrımdan dolayı özür dilerim ve şuan nekadar verebilirsiniz bilgisayara ona göre topliyim 4 çekirdekli bi PC laptoplar parasını haketmiyor bence
Yok estağfirullah. Ben cidden çok düşünerek yazarım. Uzun sürer.

Laptop konusunu çok araştırdım. Allem kallem ederek çok avantajlı olarak en iyisini alacaktım ama olmadı, dolar da çıktı. O hayal dediğim gibi. Ama benim yıllar sonra artık PC durumumu düzeltmem lazım. Artık masaüstü de olsa önemsemiyorum. Ama banaÇOK MANTIKLI VE İYİ SEVİYEDEKİ bir pc lazım.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
2. el olması zorunlu mu?

Laptop konusunu çok araştırdım. Allem kallem ederek çok avantajlı olarak en iyisini alacaktım ama olmadı, dolar da çıktı. O hayal dediğim gibi. Ama benim yıllar sonra artık PC durumumu düzeltmem lazım. Artık masaüstü de olsa önemsemiyorum. Ama banaÇOK MANTIKLI VE İYİ SEVİYEDEKİ bir PC lazım.
4500TL ye bir PC alabilirsiniz gibi.

Bartuu

80+ Silver

Laptop konusunu çok araştırdım. Allem kallem ederek çok avantajlı olarak en iyisini alacaktım ama olmadı, dolar da çıktı. O hayal dediğim gibi. Ama benim yıllar sonra artık PC durumumu düzeltmem lazım. Artık masaüstü de olsa önemsemiyorum. Ama banaÇOK MANTIKLI VE İYİ SEVİYEDEKİ bir PC lazım.
hocam oyun filan oynamıycaksanız 2000tl ye filan toplanabiliyo 4 çekirdekli ama kendiniz montajlamalısınız hazır istiyosanız bilemiyorum ben bulamadım

Hiçkimse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Hic Kimse
2. el olması zorunlu mu?

4500TL ye bir PC alabilirsiniz gibi.

İkinci el olursa daha ucuz olur. Ben sıfır olmasına hiçbir önem vermiyorum. Üstüne zaten ben de satıcam zamanın sonunda. Ama uzun süre kullanıcam tabi. Yani bütün işimi onun görmesi gerekiyor. Yarım bir pc olduktan sonra da HİÇ OLMASIN benim için. Çünkü gerçekten çok yorgunum arkadaşlar.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
O zaman sana 4500 TL taksitli bir PC öneriyim.

Hiçkimse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Hic Kimse
hocam oyun filan oynamıycaksanız 2000tl ye filan toplanabiliyo 4 çekirdekli ama kendiniz montajlamalısınız hazır istiyosanız bilemiyorum ben bulamadım
Toplama toplatma ile uğraşma durumlarına açığım. Yeter ki en ucuzu ve en iyi FP olsun benim için. Ama benim işimi görmeli. Çünkü çok iyi bir pc ile çok tecrübem yok ama, benim surf multimedya gibi gezintilerimi, BİR ANDROID TELEFON HIZINDA, ANINDA yapabileceği konusunda ortalama bir pcnin asla iş çıkaramayacağını biliyorum.

O zaman sana 4500 TL taksitli bir PC öneriyim.
Tabi. Ama 400 küsürü maksimum geçmemesi lazım taksitin. Ve vaade farksız ve faizsiz olması şart.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Tabi. Ama 400 küsürü maksimum geçmemesi lazım taksitin. Ve vaade farksız ve faizsiz olması şart.
Faizsiz bulmak neredeyse imkansız faizle birlikte 4500TL ye bir PC alırsınız ayrıca sizin internette gezinmek gibi işlerinizi 2000-2500TL lik bir PC de rahat rahat görür.

Hiçkimse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Hic Kimse
Faizsiz bulmak neredeyse imkansız faizle birlikte 4500TL ye bir PC alırsınız ayrıca sizin internette gezinmek gibi işlerinizi 2000-2500TL lik bir PC de rahat rahat görür.

Herkes öyle diyor ama ben nette basit bir surf yapmıyorum, basit bir kullanım değil benimki. İyi bir hız da yeterli değil, ÇOK İYİ BİR HIZ gerekiyor. Araştırmalar yaparken HİÇ BEKLEMEMEM LAZIM.

Çok büyük ve ağır word dosyalarım var. Birleştirdiğim kitaplardan oluşuyor. Bunları taratmam lazım. İki çekirdekli 1.8 ghz dahili paylaşımlı ekran kartı olan bir bilgisayar, 1.5 dakikada açıyor bu dosyayı. Ben bunu hemen açmasını ve gezmesini istiyorum. Multimedyalarımın içinde, internette videolar ve sayfalar arasında, HİÇ BEKLEMEDEN gezebilmem, onları işleyebilmem birleştirebilmem vs lazım. Çok iyi bir android telefon hızında düşün. Çünkü ben devamlı uğraşıyorum.

Bana en az 4 çekirdek yüksek frekanslı bir pc ve SSD lazım. Buna eminim. Ama içine bir de ekran kartını nasıl ekliyicem bu sefer bu bütçeye, onu bilmiyorum.

9 taksite kadar vade farksız ve faizsiz gördüm; gittigidiyor ve sahibinden'de olmalı.

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,494
İsim
kadir
12 taksit 4200 ediyor.Faizsiz bulmanız biraz zor.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Cidden faizsiz bulması çok zor.

Bir de ona oyun bilgisayarı lazım değil bence ekran kartından kısıp SSD ve işlemciye yüklenmeliyiz.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Kaan

zone 1680 oyun fatihine bakabilirsin 120 gb ssd yapıp

Hiçkimse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Hic Kimse
Cidden faizsiz bulması çok zor.

Bir de ona oyun bilgisayarı lazım değil bence ekran kartından kısıp SSD ve işlemciye yüklenmeliyiz.

Faizli, söz konusu değil.

Ustam bana gerçekten eğer ekran kartı lazım değil ise, bu, dahili ekran kartı olduğu için mi böyle oluyor?

Eğer bana gerçekten ekran kartı lazım değil ise (neler yazdığımı siz okudunuz 3. sayfada), ben daha sonradan olmak koşuluyla, gerekirse idare edecek kadar veya en iyisini alabilirim, nasipse.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,012
Üyeler
166,135
Son üye
impectusxo
Top Bottom