kelomerosan
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 556
- İsim
- Kerem Eldes
Sana şunu söyliyim, sen hiç ömrün boyunca ciddi 2016 sonrası falan bir oyun oynamayacaksan 3200g senin için en FP seçenek olur çünkü 700 lira. 3400G indirimlerde 1050 tl olduğunu gördüm ama şu an 1300 ayrıca terrebayt'ın söylediği senin işlemdinden de güçlü olan 17K skorlu 3600 işlemcisi artı 300 TL'ye dandik bir ekran kartı fikri bence multi medya için overkill olur sanki. Farkı kesinlikle hissedersin ama aradaki 1.000 tl ye değer mi, zannetmiyorum. Sen cpu gücünü görmek istiyorsan direkt cpu nun adını yaz yanına score yaz ve PASSMARK score una bakBu durumda ne almaliyim? Neden işlemci arti gpu tavsiye ettiniz ki tekrar oyleyse ustam?
Oyleyse ekran karti ile alakam kalmadigina, ancak APU herhangi bir islemci bana yetecegine göre, benim açımdan islemci yonunden hangisi bana en iyi FP olur?
Neden bunlar benchmarkta desktop game workstation gibi seylerde bu kadar yakin degerlerle yaziyor veya ornegin oyunlarda ayni fpsyi veriyor ama genel puanda degisiyorlar? Multi-thread'in bana ne faydasi oluyor mesela?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sana pek faydası olmazBu durumda ne almaliyim? Neden işlemci arti gpu tavsiye ettiniz ki tekrar oyleyse ustam?
Oyleyse ekran karti ile alakam kalmadigina, ancak APU herhangi bir islemci bana yetecegine göre, benim açımdan islemci yonunden hangisi bana en iyi FP olur?
Neden bunlar benchmarkta desktop game workstation gibi seylerde bu kadar yakin degerlerle yaziyor veya ornegin oyunlarda ayni fpsyi veriyor ama genel puanda degisiyorlar? Multi-thread'in bana ne faydasi oluyor mesela?
Bir de ben bunu alip, sonra da saticam arkadaslar. Neden bilmiyorum PC parcalari nerdeyse hic deger kaybetmiyor zaten ikinci elde. Ama yine de buna gore dusunursek iyi olur. Yarin bir laptopa çevirebilirim.
Hatta keske oyle bir imkan olsa da taksitli laptop alabilsem...
Emin ol eğer cpu gücü bunların ucundan yakın olan bir laptop istiyorsan çok ciddi para dökmen gerekirBu durumda ne almaliyim? Neden işlemci arti gpu tavsiye ettiniz ki tekrar oyleyse ustam?
Bir de ben bunu alip, sonra da saticam arkadaslar. Neden bilmiyorum PC parcalari nerdeyse hic deger kaybetmiyor zaten ikinci elde. Ama yine de buna gore dusunursek iyi olur. Yarin bir laptopa çevirebilirim.
Hatta keske oyle bir imkan olsa da taksitli laptop alabilsem...