Neler Yeni

350 TL Klavye Önerisi.

Can35123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Can
350 tl ye klavye bakıyorum gamepower ogre rainbow 270 tl ama onun renk fonksiyonları yokmuş yani rengi değişmiyormuş gamepower ogre rgb versiyonunki değişiyor ama 340 tl sizin önerdiğiniz (red switch olursa sevinirim) bir klavye var mı acaba şu an ki rampage kb-r 55 klavyemi en az 4 sene kullandım ve artık klavye idare etmiyor csgoda peek atarken falan önerilerinizi bekliyorum...

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4
350 TL ye klavye bakıyorum gamepower ogre rainbow 270 TL ama onun renk fonksiyonları yokmuş yani rengi değişmiyormuş gamepower ogre RGB versiyonunki değişiyor ama 340 TL sizin önerdiğiniz (red switch olursa sevinirim) bir klavye var mı acaba şu an ki rampage kb-r 55 klavyemi en az 4 sene kullandım ve artık klavye idare etmiyor csgoda peek atarken falan önerilerinizi bekliyorum...
Bu bütçenin kralı budur

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Gamepower Katana ya da Calypso. Katananın tasarımı harikadır ve calypsoya göre deneyimlerime göre bilek desteğinin bi tık daha kısa olması daha güzel ve klavye daha az kayıyor. Calypso optik switch daha kaliteli ama gönlüm katanadan yana.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Gamepower Katana ya da Calypso. Katananın tasarımı harikadır ve calypsoya göre deneyimlerime göre bilek desteğinin bi tık daha kısa olması daha güzel ve klavye daha az kayıyor. Calypso optik switch daha kaliteli ama gönlüm katanadan yana.
Mirana iş görür mü peki ?

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
350 TL ye klavye bakıyorum gamepower ogre rainbow 270 TL ama onun renk fonksiyonları yokmuş yani rengi değişmiyormuş gamepower ogre RGB versiyonunki değişiyor ama 340 TL sizin önerdiğiniz (red switch olursa sevinirim) bir klavye var mı acaba şu an ki rampage kb-r 55 klavyemi en az 4 sene kullandım ve artık klavye idare etmiyor csgoda peek atarken falan önerilerinizi bekliyorum...
Red Switch değil ama çok iyi bir klavye.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Philips momentum.

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
Eray Yılmaz

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
Eray Yılmaz
philips momentum
mekanik olması şart değilse üzerine biraz daha ekleyip razer cynosa choma almanı öneririm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Calypso sıkıntısız mı ?
onu hiç araştırmadım o yüzden yorum yapamayacağım

Top Bottom