350 TL KLAVYE ÖNERİSİ

game power ogra RGB red switch almaya karar verdim dostum bi de sensei ten alıcam para geçti elime şansıma
artık klavyedaşız :)

ben de kullanıyorum aynı model aynı switch hayırlı olsun. sıkıntısı falan olursa sorabilirsin veya aklına takılan bir şey.
mouse da harika hayırlı olsun o da :)

• Muhteşem
Reaksiyonlar: echO
Saber rgb olabilir neredeyse heryeri rgb güzel bir klavye ve mekanik

teşekkürler dostum
Mouse u kesinlikle zowie tercih etmeni öneririm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tam bir fps çi mouse kullanıyprum deli dehşet bişey pubg cs valorant aklına gelebilecek herşeyde alabilceğin en iyi mousetur

S serisi ya da fk serisi alabilirsin sensei ten e yakın olarak

Tam bir fps çi mouse kullanıyprum deli dehşet bişey PUBG cs valorant aklına gelebilecek herşeyde alabilceğin en iyi mousetur

S serisi ya da fk serisi alabilirsin sensei ten e yakın olarak
zowie ec1 alcaktım 1150 tl kardeşim overrated yani gereksiz pahalı parasını haketmiyor uçmuyo sonuçt bu mouse popüler diye pahalı yapıyolar mesela sensei ten 80 euro 800tlden pahalı olması lazım ama steel series kuru aşağı çekip öyle satıyor türkiyeye ben bana önem veren markaya önem vereyim ki o da bana önem versin zengin olsam da zowie almazdım arkadaşımda var sensörü 2 yılda bozulda aham şaham bir mouse değil
e sporcular kullandığı için reklam oldu sensei teni de kullandılar

zowie ec1 alcaktım 1150 TL kardeşim overrated yani gereksiz pahalı parasını haketmiyor uçmuyo sonuçt bu mouse popüler diye pahalı yapıyolar mesela sensei ten 80 euro 800tlden pahalı olması lazım ama steel series kuru aşağı çekip öyle satıyor türkiyeye ben bana önem veren markaya önem vereyim ki o da bana önem versin zengin olsam da zowie almazdım arkadaşımda var sensörü 2 yılda bozulda aham şaham bir mouse değil
e sporcular kullandığı için reklam oldu sensei teni de kullandılar
Valla ben 2 sene kullandım ec2 a white modelini ama ağırdı mouse ve terletme sorunu vardı 2 ay önce s2 modeline geçtim ve 530 tl ye aldım hiç te öyle 1100 tl felan değil 80 gr aşırı hafid bir mouse ve terleme sorunu tamamen kalktı hiç problem kalmadı aşırı memnunum

tabii ki son karar senin

Valla ben 2 sene kullandım ec2 a white modelini ama ağırdı mouse ve terletme sorunu vardı 2 ay önce s2 modeline geçtim ve 530 TL ye aldım hiç te öyle 1100 TL felan değil 80 gr aşırı hafid bir mouse ve terleme sorunu tamamen kalktı hiç problem kalmadı aşırı memnunum

tabii ki son karar senin
ürün 600 tl olmuş gördüğün gibi deli gibi zam geliyor

2 aya göre normal karşılamak lazım doları vs ekonomiyi görüyorsun ama sonuna kadar hak ediyor parasını
ürün 600 TL olmuş gördüğün gibi deli gibi zam geliyor

• Hahaha
Reaksiyonlar: echO
artık klavyedaşız :)

ben de kullanıyorum aynı model aynı switch hayırlı olsun. sıkıntısı falan olursa sorabilirsin veya aklına takılan bir şey.
mouse da harika hayırlı olsun o da :)
benim arkadaş almış a tuşu bozukmuş iade atmış internette böyle sorular var şüphelendim

Geri