game power ogre rgb blue switchMümkünse blue switch olsun.
Gamepowera bulaşmayın hocamgame power ogre rgb blue switch
Hocam 300tlye tek renk yanan bi klavye almak istemedim teşekkürler önerin için.YUSOFT Ajazz Ak33 Işıklı Blue Switch 82 Tuş Tam Mekanik Gaming Beyaz Klavye Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
YUSOFT Ajazz Ak33 Işıklı Blue Switch 82 Tuş Tam Mekanik Gaming Beyaz Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
diğer konularda da söylerim hep kendi önermediğim ekipmanı önermem gayet iyi ve kullanışlı benim için bi sorun yaratmadı bazıları kronik sorunlu olabiliyor şans meselesi birazGamepowera bulaşmayın hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam 300tlye tek renk yanan ve siyah switch olan bi klavye almak istemedim teşekkürler önerin için.
Sorunlu olduğunu söylemelerine rağmen hala şu klavyeyi öneriyorsan küfür yemek istiyorsun demektir ?game power ogre rgb blue switch
Doğrudur hocam gamepower tarafında çok sorun yaşadım alınmaz bence.diğer konularda da söylerim hep kendi önermediğim ekipmanı önermem gayet iyi ve kullanışlı benim için bi sorun yaratmadı bazıları kronik sorunlu olabiliyor şans meselesi biraz
Blue switch ama sen bilirsin...Hocam 300tlye tek renk yanan ve siyah switch olan bi klavye almak istemedim teşekkürler önerin için.
Hocam onlar yerine bütçeyi bi tık yükseltip bunu alabilirim mesela. Bu markaları pek sevmiyorum zaten https://www.qp.com.tr/redragon-usas-k553-blue-switch-rgb-mekanik-oyuncu-klavyesiBlue switch ama sen bilirsin...
GameNote KB435L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote KB435L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! GameNote KB435L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.comGameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 5.929,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ek olarak bunlar var.
Bu paraya da maalesef bu kadar oluyor. Bütçe ile dalga fln geçmiyorum sadece bütçe düşük olduğundan kaliteli olacak seçenekler azalıyor olanları da öneriyorum zaten.
başkalarında sorunlu olması beni ilgilendirmiyor ben aldım güzel ürün ve öneririmde git al demiyorum adama zaten link de atmıyorum ürünü ve markasını söylüyorum almak isterse alırSorunlu olduğunu söylemelerine rağmen hala şu klavyeyi öneriyorsan küfür yemek istiyorsun demektir ?
Canım arkadaşım bu ürünü alan 100 kişinin 95'i sorun yaşıyor sen yaşamadın şimdi 3 ay sonra yaşamayacağın ya da bunu önerdiğin kişinin yaşamaması ne malum ?başkalarında sorunlu olması beni ilgilendirmiyor ben aldım güzel ürün ve öneririmde git al demiyorum adama zaten link de atmıyorum ürünü ve markasını söylüyorum almak isterse alır
kul yapımı bu ürünlerin diğer klavyede yaşamama gibi bir garantiside yok almak istiyen alabilir herkesde sorunlu çalışmadığını söylüyorum. Garantiye yollayarak ve ya iade ederek de sorunu çözebilirler. Denemediğim ürünleride önermeyi sevmiyorum.Canım arkadaşım bu ürünü alan 100 kişinin 95'i sorun yaşıyor sen yaşamadın şimdi 3 ay sonra yaşamayacağın ya da bunu önerdiğin kişinin yaşamaması ne malum ?
Kul yapımı ne alaka ? Diğer ürünlerde sorun yaşanmıyor da bunda yaşanıyorsa bu kronik sıkıntılıdır ve senin bunu önermemen lazım daha 3 ay bile kullanmadan önermen yanlış.kul yapımı bu ürünlerin diğer klavyede yaşamama gibi bir garantiside yok almak istiyen alabilir herkesde sorunlu çalışmadığını söylüyorum. Garantiye yollayarak ve ya iade ederek de sorunu çözebilirler. Denemediğim ürünleride önermeyi sevmiyorum.