Neler Yeni

350 TL Klavye Önerisi

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
  • Beğen
Reaksiyonlar: Roan

Roan

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
game power ogre rgb blue switch
Gamepowera bulaşmayın hocam :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam 300tlye tek renk yanan bi klavye almak istemedim teşekkürler önerin için.

Son düzenleme:

64Bit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Umut-Gün
Gamepowera bulaşmayın hocam :)

Hocam 300tlye tek renk yanan ve siyah switch olan bi klavye almak istemedim teşekkürler önerin için.
diğer konularda da söylerim hep kendi önermediğim ekipmanı önermem gayet iyi ve kullanışlı benim için bi sorun yaratmadı bazıları kronik sorunlu olabiliyor şans meselesi biraz

• Beğen

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Roan

80+
diğer konularda da söylerim hep kendi önermediğim ekipmanı önermem gayet iyi ve kullanışlı benim için bi sorun yaratmadı bazıları kronik sorunlu olabiliyor şans meselesi biraz
Doğrudur hocam gamepower tarafında çok sorun yaşadım alınmaz bence.

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
Hocam 300tlye tek renk yanan ve siyah switch olan bi klavye almak istemedim teşekkürler önerin için.
Blue switch ama sen bilirsin...

Ek olarak bunlar var.

Bu paraya da maalesef bu kadar oluyor. Bütçe ile dalga fln geçmiyorum sadece bütçe düşük olduğundan kaliteli olacak seçenekler azalıyor olanları da öneriyorum zaten.

• Beğen

Roan

80+
Blue switch ama sen bilirsin...

Ek olarak bunlar var.

Bu paraya da maalesef bu kadar oluyor. Bütçe ile dalga fln geçmiyorum sadece bütçe düşük olduğundan kaliteli olacak seçenekler azalıyor olanları da öneriyorum zaten.
Hocam onlar yerine bütçeyi bi tık yükseltip bunu alabilirim mesela. Bu markaları pek sevmiyorum zaten https://www.qp.com.tr/redragon-usas-k553-blue-switch-rgb-mekanik-oyuncu-klavyesi

Bu arada aliexpress de gezerken redragon fizz modelini de buldum anne pro ile benzerler bu da güzel klavye alıcak varsa da atıyım

64Bit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Umut-Gün
Sorunlu olduğunu söylemelerine rağmen hala şu klavyeyi öneriyorsan küfür yemek istiyorsun demektir ?
başkalarında sorunlu olması beni ilgilendirmiyor ben aldım güzel ürün ve öneririmde git al demiyorum adama zaten link de atmıyorum ürünü ve markasını söylüyorum almak isterse alır

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
başkalarında sorunlu olması beni ilgilendirmiyor ben aldım güzel ürün ve öneririmde git al demiyorum adama zaten link de atmıyorum ürünü ve markasını söylüyorum almak isterse alır
Canım arkadaşım bu ürünü alan 100 kişinin 95'i sorun yaşıyor sen yaşamadın şimdi 3 ay sonra yaşamayacağın ya da bunu önerdiğin kişinin yaşamaması ne malum ?

64Bit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Umut-Gün
Canım arkadaşım bu ürünü alan 100 kişinin 95'i sorun yaşıyor sen yaşamadın şimdi 3 ay sonra yaşamayacağın ya da bunu önerdiğin kişinin yaşamaması ne malum ?
kul yapımı bu ürünlerin diğer klavyede yaşamama gibi bir garantiside yok almak istiyen alabilir herkesde sorunlu çalışmadığını söylüyorum. Garantiye yollayarak ve ya iade ederek de sorunu çözebilirler. Denemediğim ürünleride önermeyi sevmiyorum.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
kul yapımı bu ürünlerin diğer klavyede yaşamama gibi bir garantiside yok almak istiyen alabilir herkesde sorunlu çalışmadığını söylüyorum. Garantiye yollayarak ve ya iade ederek de sorunu çözebilirler. Denemediğim ürünleride önermeyi sevmiyorum.
Kul yapımı ne alaka ? Diğer ürünlerde sorun yaşanmıyor da bunda yaşanıyorsa bu kronik sıkıntılıdır ve senin bunu önermemen lazım daha 3 ay bile kullanmadan önermen yanlış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,503
Üyeler
164,685
Son üye
JasonHartley
Top Bottom