Ali erciyas
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
Bütçem max 350tl kulaklık önerisi bekliyorum şimdiden teşekkürler
Hs35Bütçem max 350tl kulaklık önerisi bekliyorum şimdiden teşekkürler
Arctis 1 link atabilirmisiniz var mı bu fiyatta ?Hs35
Drop plus
Arctis 1
400TL ye var ama 350TL ye yok.Ben çok araştırdım benim de bütçem 350 TL idi bunu aldım şuan gelmedi hala ama çok araştırdım memnun kalmıyacağımı zannetmiyorum. Rampage marka önermiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arctis 1 link atabilirmisiniz var mı bu fiyatta ?
370ti 420 olmuşBen çok araştırdım benim de bütçem 350 TL idi bunu aldım şuan gelmedi hala ama çok araştırdım memnun kalmıyacağımı zannetmiyorum. Rampage marka önermiyorum.
Normalde HS35 kutusunun içinden dönüştürücü çıkması lazım ama sadece siyah modelinde çıkıyor siyah modelini almadınız sanırım. Dönüştürücü alınca bi performans farkı olacağını zannetmiyorum.Arkadaşlar hs35 hoşuma gitti ama tek jak girişi bilgisayarda sorun çıkarıyor ses yerine takınca mikrofon çalışmıyor jak çoğaltıcı alsam ses ve mikrofon performansında bi farklılık olur mu?
Niye önermiyorsun hiç denedin mi? Denediysen hangi modelini denedin?Ben çok araştırdım benim de bütçem 350 TL idi bunu aldım şuan gelmedi hala ama çok araştırdım memnun kalmıyacağımı zannetmiyorum. Rampage marka önermiyorum.
Ben Arctis 1 alırım ama Drop Plus ses te çok daha iyi dediler ama ben yinede Arctis 1 alırdım tercih senin.Bütçem max 350tl kulaklık önerisi bekliyorum şimdiden teşekkürler
Rampage R36 vs Corsair HS35Her türlü Drop Plus derim
Niye önermiyorsun hiç denedin mi? Denediysen hangi modelini denedin?
O normal Drop bu Drop plusRampage R36 vs Corsair HS35
Okumanızı tavsiye ederim.