Yardımınız için teşekkur ederim ama bende numpad istiyorum bu yüzden bunu alma taraftarı değilim.Ben de bu civarda red switch klavye bakıyorum fakat numpad istediğimden bunu almadım, siz bunu alabilirsiniz, yabancı kanallardan birkaç tane inceleme izlerseniz fikir sahibi olursunuz.![]()
Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Peki o zaman arada bir konuyu yükseltin ben de takip ediyor olacağım umarım iyi bir klavye önerilir.Yardımınız için teşekkur ederim ama bende numpad istiyorum bu yüzden bunu alma taraftarı değilim.
Çok beğenirsem 50 TL daha fiyatı arttıra bilirim.
Cevaplayan herkese de şimdiden teşekkür ederim.
Öncelikle yardımınız için teşekkür ederim. Numpadlisi varmı acaba?🔥İndirim - !Hepsiburada'da 50TL İndirim Kampanyası!
Arkadaşlar Hepsiburada üzerinde bir kampanya mevcut ve bunu sizinle paylaşmak istedim İlk siparişe özel 250TL ve üzeri siparişte 50TL indirim uygulanıyor. Kampanya mobil uygulamaya özel. Sadece gerekenler daha önce alışveriş yapılmamış bir telefon numarası ve bir hesap. Kampanya ilk alışverişe...forum.donanimarsivi.com
Redragon Kumara K552-2 Rainbow Aydınlatmalı Türkçe Oyuncu Fiyatı
Redragon Kumara K552-2 Rainbow Aydınlatmalı Türkçe Oyuncu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Rampage Rocket red switch veya Pulsar red Switch modeline bakabilirisiniz.Öncelikle yardımınız için teşekkür ederim. Numpadlisi varmı acaba?
Öneriniz için teşekkür ederim. Değerlendireceğim.Rampage Rocket red switch veya Pulsar red Switch modeline bakabilirisiniz.
İki klavyeyide beğendim siz olsanız hangi modeli tercih edersiniz?Rampage Rocket red switch veya Pulsar red Switch modeline bakabilirisiniz.
RGB olduğu için ve bana daha çok hitap ettiği için Pulsar alırdım.Öneriniz için teşekkür ederim. Değerlendireceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İki klavyeyide beğendim siz olsanız hangi modeli tercih edersiniz?
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.RGB olduğu için ve bana daha çok hitap ettiği için Pulsar alırdım.
2 klavye önerildi istersen sende bir bakPeki o zaman arada bir konuyu yükseltin ben de takip ediyor olacağım umarım iyi bir klavye önerilir.
Gördüm ilgin için teşekkürler.Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 klavye önerildi istersen sende bir bak