Aralarında fazla fark yoksa ifade etmiyorum.Genelde birden fazla seçenek sunuyorsun ama hangisinin "+" veya "-" özelliklerini,şu daha iyidir diye ifade etmiyorsun.Neden?
Aralarında fazla fark yoksa ifade etmiyorum.Genelde birden fazla seçenek sunuyorsun ama hangisinin "+" veya "-" özelliklerini,şu daha iyidir diye ifade etmiyorsun.Neden?
Aralarında fazla fark yoksa ifade etmiyorum.
Pulsefire Haste hakkında bilgim yok.Merak ettiğim bir şey sorucam HyperX Pulsefire FPS Pro ile HyperX Pulsefire Haste arasın da ne fark var farkları yok ise Razer Deathadder V2 almayı düşünüyorum
PixArt 3335 Sensör ve TTC GOLD Switch bulunuyormuş Razer Deathadder V2'den iyi mi?Pulsefire Haste hakkında bilgim yok.
Sensör olarak daha iyi değil, Focus+ piyasadaki en iyi sensör şu an. Switch'i bilmiyorum.PixArt 3335 Sensör ve TTC GOLD Switch bulunuyormuş Razer Deathadder V2'den iyi mi?
Sensörü Deathadder'dan iyi değil ama bence gayet yeterli. Ben 2 haftadır kullanıyorum switchleri biraz sesli olabilir ama gayet güzel switchler. Yanında yedek skatez de geliyor memnunum.PixArt 3335 Sensör ve TTC GOLD Switch bulunuyormuş Razer Deathadder V2'den iyi mi?