Yetmez maalesef. Yani ucu ucunayla o yürümez. 500w psu alsan güzel olur. Dün sağlam kuponlar vardı. Aerecool 500w 849tl ye alınabiliyordu.ryzen 5 5600g işlemci var ve rx 580 almayı düşünüyoruz 350w yetermi yetmez muhtemelen ama yinede bir sormak istedim.
hocam zaten iptal ettim siparişi şimdi bi tane saglam psu alıp alıcam ekran kartını saolun.Yetmez maalesef. Yani ucu ucunayla o yürümez. 500w psu alsan güzel olur. Dün sağlam kuponlar vardı. Aerecool 500w 849tl ye alınabiliyordu.
iptal ettim hocam siparişi yinede saolun ama psu alıp ekran kartını öyle alıcamyeter hocam, full performans gpu cpu kullandığınız zamanda yetmeyebilir ama sanmıyorum yeterli olur, sağlıklı değil sadece.
cpu 65 gpu 185, 250w yaptı ikisi (full yükte çekeceği enerji) ortalama gerikalan ram ssd gibi birleşenler toplamda 25w geçmez kasaya da ışıklı mışıklı süslü bir şeyler takmadığınız sürece 275w enerji tüketimi var arada 75w kalıyor.
güvenlik amaçlı bu aralık 150w olsa daha iyi olur tabi ama imkanınızda 350w varsa kullanın hocam.
ssd 4-5w, ram tanesi 15w, usb slotları tanesi 4w, fanların her biri 2.5-4w arası, anakartın kendisi 40w, ses jakı kaç watt bildiğim yok, ethernet kartı da kaç watt bildiğim yok. Işık mışık dediğiniz 2w bile değil. Yani geriye kalanlar 25w diyorsanız 450wattla rx7900xtx de çalıştırabilmemiz gerekiryeter hocam, full performans gpu cpu kullandığınız zamanda yetmeyebilir ama sanmıyorum yeterli olur, sağlıklı değil sadece.
cpu 65 gpu 185, 250w yaptı ikisi (full yükte çekeceği enerji) ortalama gerikalan ram ssd gibi birleşenler toplamda 25w geçmez kasaya da ışıklı mışıklı süslü bir şeyler takmadığınız sürece 275w enerji tüketimi var arada 75w kalıyor.
güvenlik amaçlı bu aralık 150w olsa daha iyi olur tabi ama imkanınızda 350w varsa kullanın hocam.
hocam boşuna boşuna iptal etmişim gibi oluyor biraz iyiki iptal etmişssin falan desene moralim bozuldussd 4-5w, ram tanesi 15w, usb slotları tanesi 4w, fanların her biri 2.5-4w arası, anakartın kendisi 40w, ses jakı kaç watt bildiğim yok, ethernet kartı da kaç watt bildiğim yok. Yani geriye kalanlar 25w diyorsanız 450wattla rx7900xtx de çalıştırabilmemiz gerekir
saydım işte hocam zaten hangi parça ne kadar watt çekiyor daha hdd varsa 15w hdmi çıkışları vga çıkışları için watt değeri yazmadım yani imkanı yok yetmez 350w. İyi ki iptal etmişsinizhocam boşuna boşuna iptal etmişim gibi oluyor biraz iyiki iptal etmişssin falan desene moralim bozuldu
tamamdır hocam saolun.saydım işte hocam zaten hangi parça ne kadar watt çekiyor daha hdd varsa 15w hdmi çıkışları vga çıkışları için watt değeri yazmadım yani imkanı yok yetmez 350w. İyi ki iptal etmişsiniz
saydım işte hocam zaten hangi parça ne kadar watt çekiyor daha hdd varsa 15w hdmi çıkışları vga çıkışları için watt değeri yazmadım yani imkanı yok yetmez 350w. İyi ki iptal etmişsiniz
tamamdır hocam saolun.Fsp raijintek msi coolermaster vesaire bakabilirsiniz. Frisby ben kullandım çok kaliteli olmasa da bir sorunum olmadı.