Bende bu fiyat bandında kulaklık arıyorum , çoğunlukla hs80 övülüyor , araştır istersenBeyler 3500-5000 tl arası kablosuz önerebileceğiniz oyuncu kulaklığı genel olarak rekavetçi fps oyunları için
Cloud 3 çok sorunlu alma istersen ben şimdi MCHOSE v9 pro söyledim yabancı forumlarda incelemelerde aşırı övüyorlar bi bak istersenBeyler 3500-5000 tl arası kablosuz önerebileceğiniz oyuncu kulaklığı genel olarak rekavetçi fps oyunları için
ben şuan kullanıyorum dün geldi bi sorununu görmedim mchose v9pro alınabilir bir kulaklık 3209 tl fiyatı var ya da gamingde 2700 civarıCloud 3 çok sorunlu alma istersen ben şimdi MCHOSE v9 pro söyledim yabancı forumlarda incelemelerde aşırı övüyorlar bi bak istersen
Ben Cloud 3 ten valla hiç memnun kalmadım ses seviyesi çok düşüktü ayar işini fln da pek beceremedim ama şarjı çok iyi gidiyorben şuan kullanıyorum dün geldi bi sorununu görmedim mchose v9pro alınabilir bir kulaklık 3209 tl fiyatı var ya da gamingde 2700 civarı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yalıtımı aşırı iyi ses kalitesi bomba gibi eq ayarı yaptın mı bomba gibi gezersin ortalıkta
Cloud 3 mü var v9 pro mu tam anlamadımben şuan kullanıyorum dün geldi bi sorununu görmedim mchose v9pro alınabilir bir kulaklık 3209 tl fiyatı var ya da gamingde 2700 civarı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yalıtımı aşırı iyi ses kalitesi bomba gibi eq ayarı yaptın mı bomba gibi gezersin ortalıkta