Yardım 3500-5000 tl arası kablosuz kulaklık

JİTEM

80+
Reaksiyon skoru
35
Beyler 3500-5000 tl arası kablosuz önerebileceğiniz oyuncu kulaklığı genel olarak rekavetçi fps oyunları için

cloud 3 wireless
hs80 wireless / hs80 max
razer blackshark v2 pro

sıfırları pahalıysa 2. el temiz bulabilirsin

Beyler 3500-5000 tl arası kablosuz önerebileceğiniz oyuncu kulaklığı genel olarak rekavetçi fps oyunları için
Cloud 3 çok sorunlu alma istersen ben şimdi MCHOSE v9 pro söyledim yabancı forumlarda incelemelerde aşırı övüyorlar bi bak istersen

Cloud 3 çok sorunlu alma istersen ben şimdi MCHOSE v9 pro söyledim yabancı forumlarda incelemelerde aşırı övüyorlar bi bak istersen
ben şuan kullanıyorum dün geldi bi sorununu görmedim mchose v9pro alınabilir bir kulaklık 3209 tl fiyatı var ya da gamingde 2700 civarı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yalıtımı aşırı iyi ses kalitesi bomba gibi eq ayarı yaptın mı bomba gibi gezersin ortalıkta

ben şuan kullanıyorum dün geldi bi sorununu görmedim mchose v9pro alınabilir bir kulaklık 3209 tl fiyatı var ya da gamingde 2700 civarı

yalıtımı aşırı iyi ses kalitesi bomba gibi eq ayarı yaptın mı bomba gibi gezersin ortalıkta
Ben Cloud 3 ten valla hiç memnun kalmadım ses seviyesi çok düşüktü ayar işini fln da pek beceremedim ama şarjı çok iyi gidiyor

Cloud 3 mü var v9 pro mu tam anlamadım

cloud 3 boğuk diyor çoğu mikrofon vs ha kaliteli konfor diyorsan tamamdır pişman etmez sağlamdır bilindik bir marka kullanılan bir marka

mchose v9 pro tr incelemesi yok doğru yalan değil yabancı forumlara bakılınca adamalr tercih ediyor ben kullanıyorum şuan bi sorununu görmdim görseydim ztn iade ederdim 3.200 baydım buna

mchose v9 pro var

Geri