Samsung oddysey güzel gibiDostlar selamlar uzatmadan konuya gireceğim o kadar monitör araştırdım fakat emin olamadım karar veremedim FPS oyunları için IPS panel 165 Hz Monitör arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
ASUS marka 280 Hz ve 144 Hz kullandım ama sorduğum herkes şuan asus serisine problemli diyor hocam?GameBooster GB-2409FF 24" 1ms 144Hz (Display+HDMI) Freesync Full HD Oyuncu IPS Monitör | En Uygun Fiyata GarajOnline'da | Hafta içi 16:00'ya Kadar Aynı Gün Kargo, Depo Teslim Seçeneği
2 Yıl Garantili. Sıfır Ürün.www.garajonline.com.trMesaj otomatik birleştirildi:
Asus 23.8" VG249Q 1ms 144hz HDMI,D-Sub,DisplayPort FreeSync Gaming Monitör
Asus 23.8" VG249Q 1ms 144hz HDMI,D-Sub,DisplayPort FreeSync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.trMesaj otomatik birleştirildi:
100tl daha koyup Asus alınabilir.
Fiyat performans monitör arıyorum hocam 5K çıkmak gibi imkanım olsa direk 240 Hz alırdım ama maalesef yapacak bir şey yok.Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8" 1 MS 165 Hz FreeSync Premium Full HD IPS LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8www.n11.com
165 HZ bu fiyata zor gibi.
Samsung monitör işinde berbat hocam o markanın hiç bir şeyini almam.Samsung oddysey güzel gibi
o fiyata ıps biraz zorlar ama asus vg248qg önerebilirm ıps şart değilseDostlar selamlar uzatmadan konuya gireceğim o kadar monitör araştırdım fakat emin olamadım karar veremedim FPS oyunları için IPS panel 165 Hz Monitör arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.