Neler Yeni

3500 TL Bütçeye Monitör Tavsiyesi?

netaxq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Sezer KOÇ
Bütçe
3500
Arkadaşlar merhaba , 3500 tl bandında bir bütçem var. Bu sıralar çok fazla monitör araştırmaya başladım. Bir monitöre ihtiyacım var. Tercihen 165 hz , ips ekran olmasını istiyorum. Aşağıdaki iki monitör arasında gidip geliyorum. İkinci monitör hakkında pek bir kullanıcı yorumu bulamadım ve bu kafamı karıştırıyor. Siz olsanız hangisini seçerdiniz ? Nedenleriyle birlikte yazarsanız daha çok yardımcı olursunuz.

(steel)kerim53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
kerim
Arkadaşlar merhaba , 3500 TL bandında bir bütçem var. Bu sıralar çok fazla monitör araştırmaya başladım. Bir monitöre ihtiyacım var. Tercihen 165 hz , ips ekran olmasını istiyorum. Aşağıdaki iki monitör arasında gidip geliyorum. İkinci monitör hakkında pek bir kullanıcı yorumu bulamadım ve bu kafamı karıştırıyor. Siz olsanız hangisini seçerdiniz ? Nedenleriyle birlikte yazarsanız daha çok yardımcı olursunuz.

2 ci monitorde iyi hatta daha hızlı kare hızına cıkarabiliyon ama asus marka malzeme kalitesinden dolayı asus u tercih ederdim

netaxq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Sezer KOÇ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka bir görüşü olan var mı acaba? Ya da bu monitörü satın alan birini tanıyan ?

beowulf27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Oguz
Ben Asusun monitörünü 1 yıldır kullanıyorum kardeşim sorun varsa sorabilirsin

wtbkOO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
wtbkOO
G24F-2 yi kullandım ama renkleri ve malzeme kalitesi beni pek tatmin etmedi.ek olarak biraz fazla ısınıyor gibiydi driverını da çalıştıramadım. Ondan dolayı iade ettim. ikisi arasında gigabyte indirimdeyken tercih edilebilir.

Sen ne alırdın diye sorucak olursan önceden BenQ 2510s iade ettim ya geri onu tercih ederim yada 24GN650-B ama bunlar sizin bütcenizin üzerinde.

Pkeremre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Emre Başbuğa
Asus sabit yukarı assagi hareket etmiyor ben gigabyte ti tercih ederim

netaxq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Sezer KOÇ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben Asusun monitörünü 1 yıldır kullanıyorum kardeşim sorun varsa sorabilirsin
Tavsiye eder misin? Uzun süreli kullanım deneyimlerini açıklarsan artısı eksisi olarak çok makbule geçer.
Mesaj otomatik birleştirildi:

G24F-2 yi kullandım ama renkleri ve malzeme kalitesi beni pek tatmin etmedi.ek olarak biraz fazla ısınıyor gibiydi driverını da çalıştıramadım. Ondan dolayı iade ettim. ikisi arasında gigabyte indirimdeyken tercih edilebilir.

Sen ne alırdın diye sorucak olursan önceden BenQ 2510s iade ettim ya geri onu tercih ederim yada 24GN650-B ama bunlar sizin bütcenizin üzerinde.
Beklentinizden dolayı mı seni tatmin etmedi acaba? Kriterlerine göre özelliklerine göre renkleri cidden kötü müydü?

Asus sabit yukarı assagi hareket etmiyor ben gigabyte ti tercih ederim
Ondan daha önemli şeylere takılıyorum şu an için. O öncelik kriterim değil pek şu an için

Pkeremre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Emre Başbuğa
Tavsiye eder misin? Uzun süreli kullanım deneyimlerini açıklarsan artısı eksisi olarak çok makbule geçer.

Beklentinizden dolayı mı seni tatmin etmedi acaba? Kriterlerine göre özelliklerine göre renkleri cidden kötü müydü?

Ondan daha önemli şeylere takılıyorum şu an için. O öncelik kriterim değil pek şu an için
Farklari olarak gigabyte 180 oc olabiliyor usb girisi var, asusta ise hoparlör var diye biliyorum + olarak bide asusun piyasasi biraz daha canli ileri zamanlarda degistirmek istersen daha kolay satabilirsin hareket etmesi sorun degilse asusu tercih edebilirsin

wtbkOO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
wtbkOO

Benq 2510s e göre karşılaştırmak gerekirse renkler soluktu, gigabyte 1ms gtg değil zaten. mprt ,bunu bilerek aldım ama benim hoşuma gitmedi. Yada ben bekletiyi üst düzeyde tuttum. Ben itopyadan satın aldım 3. Gün iade ettim herhangi bir sıkıntı çıkarmadılar.

Pkeremre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Emre Başbuğa
Ölü pixel muhabbeti çok mide bulandırıcı. Mağazadan teslim alma şansım da var. Deneme şansımız oluyor mu acaba?
Itopyanin youtube kanalinda olu piksele rastlayanlar olmus ben daha once magazadan alışveriş yapmadim bilgim yok maalesef

beowulf27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Oguz
Ben Asusun dizaynını diğer monitörden daha çok beğeniyorum.Ayrıca dahili hoparlörün olması güzel oluyor.Ips ekran kendini farkettiriyor.Ayrıca ekran sabit değil aşağı yukarı hareket ediyor.Ben tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,240
Üyeler
160,506
Son üye
PxAlliz
Top Bottom