Neler Yeni

3500 TL Claw Grip Mouse Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İlhan Çiftlikli
Bütçe
3500
Selam dostlar,
Yeni bir mouse almak istiyorum tutuş şeklimde claw ve relaxed claw olarak değişiyor, elim ise 19-20cm arasında bir boyuta sahip.
3500 Türk lirası bütçem var aklımda Scyrox v8 ve ATK blazing sky F1 vardı fakat farklı önerilere de açığım.

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
yo
Selam dostlar,
Yeni bir mouse almak istiyorum tutuş şeklimde claw ve relaxed claw olarak değişiyor, elim ise 19-20cm arasında bir boyuta sahip.
3500 Türk lirası bütçem var aklımda Scyrox v8 ve ATK blazing sky F1 vardı fakat farklı önerilere de açığım.
scyrox v8 al

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İlhan Çiftlikli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sizce elimin boyutu ve relaxed claw sorun çıkarır mı ? Yoksa v8 gerçekten çok ilgimi çekti

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
yo
Sizce elimin boyutu ve relaxed claw sorun çıkarır mı ? Yoksa v8 gerçekten çok ilgimi çekti
hocam benim düşüncem scyrox v8 vxe dragonfly razer falan hepsini tokatlar
ama boyut konusunda bı kullanıcıya ulaşırsanız daha sağlıklı olur

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İlhan Çiftlikli
https://www.incehesap.com/gaming-ge...dgRblpVj61lot9c1Pgze0DcyJ-omHR1-OYQDo611b0p6I 2-3 haftadır https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...kablolu-kablosuz-oyuncu-fiyati,802943894.html bu mouse gaminggecesinde 3.5 a düşüyor kullanıyorum gayet memnunum. Claw kullanıyorum 19-11 el boyutlarım.
Normalde viper v3 hyperspeed düşünüyordum fakat kararsızdım. İyziconun %20 geri iade kampanyası ve forumlarda ATK-LAMZU-Scyrox gibi markaların fazlasıyla önerilmesi beni bu seçeneklere yöneltti.

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
yo
Normalde viper v3 hyperspeed düşünüyordum fakat kararsızdım. İyziconun %20 geri iade kampanyası ve forumlarda ATK-LAMZU-Scyrox gibi markaların fazlasıyla önerilmesi beni bu seçeneklere yöneltti.
şuan ne kullanıyorsunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İlhan Çiftlikli
Logitech G903, razer cobra wired, asus rog pugio2 ve razer basilisk v3 hyperspeed arasında değişimli kullanıyorum ama hiç biri tam istediğim gibi değil.

Top Bottom