Neler Yeni

Yardım 3500 TL Kamerası ve Ekranı güzel telefon önerisi

Exe1ans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ferhat
Değerli arkadaşlar merhaba 3 yıldır poco f1 kullanıyorum telefonun ekmeğini çok yedim ancak artık değişme vakti geldi oyun için almıştım ama gördüm ki oyun oynamıyor resim çok çekiyorum bu yüzden arkadaşlar Xiaomi markası dışında arka kamerası ve ön kamerası iyi bir telefon önerir misiniz ve diğer sorum A52 vs A72 arasındaki fiyat farkına değer mi A72 almaya

z3r0tw0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Zero Two
Pardon Xiaomi istemiyordun. Samsung alma.

Son düzenleme:

Exe1ans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ferhat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pardon Xiaomi istemiyordun. Samsung alma.
Neden peki

z3r0tw0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Zero Two
Samsung Amoled ekran kullanıyor. Ekranda izi kalıyor aşırı sinir bozucu. Doğru düzgün güncelleme vermiyorlar. Çöp telefonları olması gerekenin 2-3 katı pahalı. Önerdiklerimden Amoled varsa alma kesinlikle. IPS yada LCD bak. Android IOS olayına girecek değilim ama Samsung'u gördümmü kafa atasım geliyor markaya. Sanırsam nefret ediyorum Samsung'dan. (Daha önce çok Samsung telefon kullandım. En son Note 8 kullanmıştım ama yeter sabırda bir yere kadar.) Basit bir yazılım onarımına anakartı değiştirmek istiyorlar. 3k para vercekmişim. Ağaçtamı yetişiyor acaba bu paralar gereksiz teknik servis. (Sövücektimde banlanmıyım şimdi.) Paşa paşa yazılıma 700 TL verip onardım cihazı. IMEI'im çalınmıştı bu arada. Sevmiyorum tek hatta sınırlamayı telefonumu.

Son düzenleme:

rıza baba

80+ Bronze
Samsung Amoled ekran kullanıyor. Ekranda izi kalıyor aşırı sinir bozucu. Doğru düzgün güncelleme vermiyorlar. Çöp telefonları olması gerekenin 2-3 katı pahalı. Önerdiklerimden Amoled varsa alma kesinlikle. IPS yada LCD bak. Android IOS olayına girecek değilim ama Samsung'u gördümmü kafa atasım geliyor markaya. Sanırsam nefret ediyorum Samsung'dan. (Daha önce çok Samsung telefon kullandım. En son Note 8 kullanmıştım ama yeter sabırda bir yere kadar.) Basit bir yazılım onarımına anakartı değiştirmek istiyorlar. 3k para vercekmişim. Ağaçtamı yetişiyor acaba bu paralar gereksiz teknik servis. (Sövücektimde banlanmıyım şimdi.) Paşa paşa yazılıma 700 TL verip onardım cihazı. IMEI'im çalınmıştı bu arada. Sevmiyorum tek hatta sınırlamayı telefonumu.
😂 😂

Hyper_Dream

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkan KABLAN
İlgilendiği Kategoriler
laptop, mouse, klavye, oyun, masaüstü pv
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR