3500 TL Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Armanc

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
543
Bütçe
3500
Hocalarım daha öncelerde HyperX Cloud Orbit S almayı düşünüyordum ama fiyatı arttığından yeni bir kulaklık bulmalıyım (yani fiyatı alamadan arttı) Razer VlackShark V2 SE nin olabileceğini düşünüyorum. HS80 de olabilir ama bunlar dışında ne önerirsiniz? Önemli olan ses kalitesi. Şu am V2X kullanıyorum ama memnun değilim. Önerilerinizi bekliyorum :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@M.A.Y. ama zenci

Ne önerirsiniz hocam?

Ya HS80 ya da Cloud 3 tercih ederdim. Oynadığın oyuna göre değişir. FPS e-spor oyunları oynuyorsan Cloud 3, tam tersi ise HS80. Ama HS80 FPS oyunlarinda kötü performans verir demiyorum yanlış anlama. Fakat Cloud 3 direkt oraya yönelik. Ben HS80 alırım.

Oyun için cloud 3 genel kullanım içinse hs80.Kendim hs80 kullanıyorum sormak istedğini sorabilirsin

İşte Special Edition da hem taşıma çantası (v2 deki gibi kese değil) hem de ANC var diye biliyorum o yüzden V2 SE yi sordum :)

@Gif Man hocam kulaklıktan anlar mısınız? İstediğim kulaklığın sesi muazzam olmalı ve stüdyo kulaklığı da önerebbilirsiniz (Çünkü fps oyunlarıyla aram yok)

İşte Special Edition da hem taşıma çantası (v2 deki gibi kese değil) hem de ANC var diye biliyorum o yüzden V2 SE yi sordum :)

@Gif Man hocam kulaklıktan anlar mısınız? İstediğim kulaklığın sesi muazzam olmalı ve stüdyo kulaklığı da önerebbilirsiniz (Çünkü fps oyunlarıyla aram yok)
Zamanında BeyerDynamic Vardı Şuan Fiyatları Nedir Hatırlamıyorum Ama Uçmuştur Tahminimce Çok İyiydi Ses Kalitesi .

Başka günümüzden?

Bütçen El Veriyorsa Yapıştır Bence Hocam .

@Armanc

Son düzenleme:
Hocalarım neler alınabilir başka?

@Necromancerr hocam

Ya HS80 ya da Cloud 3 tercih ederdim. Oynadığın oyuna göre değişir. FPS e-spor oyunları oynuyorsan Cloud 3, tam tersi ise HS80. Ama HS80 FPS oyunlarinda kötü performans verir demiyorum yanlış anlama. Fakat Cloud 3 direkt oraya yönelik. Ben HS80 alırım.
Sıkıntı HS80 in mikrofonunun çıkartılamaması da :)

Hocalarım neler alınabilir başka?

@Necromancerr hocam

Sıkıntı HS80 in mikrofonunun çıkartılamaması da :)
CloudIII en mantıklı olan burda HS80 de derdim ama mikrofonun çıkmasını istiyorsunuz demekki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,077
Üyeler
184,566
Son üye
Gkdnz61
Geri